| CristinaCtC a întrebat:

In iarna, un baiat mi-a spus ca ma place, dar eu nu simteam nimic pentru el si i-am spus ca eu sunt interesata de altcineva.S-a suparat, i-am zis ca nu pot sa fiu cu el daca nu simt nimic. El n-a inteles, a facut taraboi, s-a suparat. Am incercat sa-l impac intr-un fel si n-am reusit.A zis ca numai vorbeste cu mine cu toate ca din cand in cand mai intram eu in vorba cu el si totul era ok. Chiar credeam ca a trecut peste chestia din iarna pana cand mi-a zis ca tot tine la mine si apoi a inceput sa ma jigneasca, ameninte si sa ma ia la misto. De ce se comporta asa?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa este el, putin mai mult badaran.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Nu ai ce sa i faci, nu s a impacat cu ideea ca tie nu ti place de el, ca l ai refuzat. Nu cred ca va putea trece peste; sunt si astfel de persoane care nu pot trece peste refuzuri ce i ranesc la orgoliu; trebuie si tu sa constientizezi ca nu poti sa multumesti pe toata lumea. In exemplul de fata e o cauza pierduta. lasa l in pace ignora l.winking

| Hace a răspuns:

Baiatul este frustrat, nu se poate obisnui cu ideea ca tu l-ai refuzat. Cel mai bine ar fi sa il eviti si pe viitor sa eviti, cand vei mai da peste astfel de persoane, sunt super multe, sa intri in contact cu ele.

Numai bine happy