| Mihai1765 a întrebat:

Buna, in intrebarea anterioara nu m-am exprimat binelaughing nu vreau sa o conving sau sa o pun pe prietena mea sa faca sex cu mine vreau ca totul sa fie normal, natural dar cum as putea sa aduc sexul in discutie? Nu am abordat acest subiect niciodata, cum sa aduc vorba despre sex sau ce ar trebui sa zic?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba trebuie sa o pui.
Tu macar Iti dai seama ca or inceput sa te jignesca mai subtil fetele de pe TPU doar pentru ca au avut ele niste experiente neplacute anterioare cu baieti de gen? Si faptul ca sunteti "mici"
Este normal si natural sa o pui, Adica ea sa-ti fie submisiva asa e natural si asa e normal, doar daca e vreuna feminista descreierata care are ce comenta ca are si ea drepturi Dar majoritatea provoaca scârba doar prin faptul ca deschid gura.

O chemi la tine, daca sunteti destul de apropiati. Nu aduci vorba de sex, fii receptiv daca e confortabila cu tine. Si fa-o sa se simta confortabila daca nu e.simplu

2 răspunsuri:
| Numeexistent a răspuns:

Incearca sa o exciti

| Razvanxtey a răspuns:

Vă puneți pe pat și începeți să vorbiți și după ceva timp începi să o săruți, te pui pe ea sau o tragi pe ea pe tine și de acolo ști și tu ce sa faci