| bianka93 a întrebat:

In legatura ca baiatul akela care l-am cunoscut la maj amikei mele, dupa un timp ma tot suna zilnik si vb la tel, si acum de ceva timp vine in fiecare weekend la amika mea.si ii spune amikei mele ca sa ma sune sa vin la ea, si ea ma suna am fost odata la ea... dar el e mai timid asa si nu prea vb... ce credeti oare ma place? si nu vrea sa imi spuna?
saw pentru el e tootul o joaca?

Răspuns Câştigător
| Ирина19 a răspuns:

Te place dar e timid si ii frica sa faca primul pas, dai timp, ca odata si odata o sa vb oricum cu tine, sau fii u mai indrazneata, vb mai des cu el ca sa se obisnuiasca cu tine, bafta

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| andreii2 a răspuns:

Sunt de parere ca ii e teama sa iti spuna ca te place, din cauza timiditatii.
Daca il placi, incearca sa te apropii tu de el; sa faci tu primul pas.Altfel e posibil sa te plictisesti asteptand.

| catalinagabriela a răspuns:

Dar noi de unde sa stim? poate ca daca a rugat-o sa te cheme...sa va intalnizi o fi ceva acolohappybig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Bianca_2742 a răspuns:

Este timid si nu o sa iasa nimic.

| cal3star a răspuns:

Te place dar e cam obsedat. Daca iti place sa petreci mai mult timp vorbind la telefon cu el decat in realitate, el e alesul.
Daca tie iti place de el si vrei sa fi cu el, nu ai decat sa faci primul pas si sa-i spui ca e nevoie de mai multa comunicare in relatia asta face2face