anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In liceul nostru este o fata care pur si simplu a facut furori printre baieti. Este superba din toate punctele de vedere (si eu recunosc asta, desi sunt fata laughing ). Asta om n-am mai vazut. In liceu exista un grup de baieti "care au speriat vestu' " cum se zice rolling on the floor Adica toate fetele sunt moarte dupa ei, dar ei n-o baga pe niciuna in seama. E iata ca au ajuns ca toti astia din grupul ala s-o placa pe fata asta. De fata ce pot sa zic? Este o persoana foarte, foarte timida, care n-a avut prieten niciodata straight face Dupa parerea mea nu asta conteaza, dar oricum... De ce oare nu se da si ea la ei? laughing Chiar asa nu exista om perfect? Si cand zic perfect nu ma refer la faptul ca nu e o c***a, ma refer la faptul ca este prea timida.

7 răspunsuri:
| gohsty a răspuns:

Dami si mie fb ei ca m-ai facut curioasa cum arata.nu crd ca e asa perfecta cum zici, ci doar ca o crezi superioara tie.atat(ap sunt fata stai linistitalaughing) si nu se da tocmai ca e timida. uneori timiditatea e buna ca te fereste de belele alteori e cv rau ca nu devii populara si astea...

| PinkNightmare a răspuns:

E normal sa nu existe om perfect.Si cu atat mai mult daca e atat de frumoasa si desteapta(banuiesc) e clar ca trebuia sa fie timida.Toti avem defecte, imp e sa trecem peste ele, sau sa le redresam.Inteleg ca tie ti se pare ironia sortii laughing dar asa este.

| deeady a răspuns:

Poate timiditatea e unul trintre farmecele ei.Pentru a fi o persoana placuta trebuie sa ai o aura aparte pe langa fizicul frumos. Si eu sunt fata si cred ca fiecare fata poate sa.si transforme defectele in niste calitati care sa le diferentieze de celelalte fete. Poate are o postiura a corpului sau o privire calda care ii atrage pe baieti. Cred ca ea isi transforma timiditatea in mister. Sau poate doar are alt iubitlaughing

| qwerty1234 a răspuns:

Pai unor baieti chiar le place ca o fata sa fie mai timida, sunt convins ca nu e chiar atat de timida incat sa nu poata sta de vorba cu un baiat daca acesta vina la ea. Nu se de la ei pentru ca ei sunt "multi", nu poate sa se bage acolo in grup intre niste baieti care o plac pentru ca ar fi toti calare pe ea, si la tine daca ar veni deodata 5 baieti sa vorbeasca cu tine nu cred ca ai rezista mult sa stea langa tine. Poate ca nu este genul de fata care sa fie impresionata de baietii care "au speriat vestu'" si vrea pe cineva mai cumsecade. ai putea sa imi trimiti profilul ei de facebook pe privat ca m-ai facut curios laughing

| luizza95 a răspuns:

Vreau si eu sa o vad big grin.Pai poate de aia o plac baietii ca e timida si daca ea nu e interesata de acei baieti asta e iarasi ceva ce ii atrage.

| Ballet a răspuns:

Buna.
Nu cred ca e atat de frumoasa cum crezi. Nimeni nu e perfect. Poate ca are motivele ei sa nu aiba prieten, chiar daca e in liceu poate ca are niste parinti foarte severi care nu ii dau voie, sau poate chiar nu i`a placut nimeni pana acum.
Daca toata 'turma' ii place nu trebuie sa fie si ea la fel. Si pe mine m`au enervat mereu grupurile astea xD Poate nu e neaparat timida, ci poate nu se simte atrasa in niciun fel de un baiat din liceu si poate are prieten de la alt liceu, cine stie?
Totusi nu inteleg care e ideea, ce conteaza daca toti o plac si ei nu`i pasa? Cu ce te afecteaza?
Iti place vreun baiat care o place sau cum?

Succes si eventual astept raspuns ^^

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chaules ce expresii ai:))

daca e asa stralucita sa imi din toate punctele de vedere vreau sa vad cum se descurca cu asta
http://mate.info.ro/FunnyArticle.aspx?ID=9