Fiindca ai facut urmatoarea afirmatie : '' Dupa ultima pastila (AC) mi-a venit normal menstruația care a ținut vreo 5 zile si nu am mai inceput o alta cutie de pastile.
La 2 zile dupa menstruație (ADICA IN CEA DE A 7-a zi DE PAUZA), am întreținut relații sexuale neprotejate.''
Fiindca actul sexual a fost intretinut de fapt in a 7-a zi de pauza, in acel moment al ciclului menstrual, protectia contraceptiva a fost inca MAXIMA si din acest motiv se poate afirma fara nicio retinere ca era cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina chiar daca sperma a fost ejaculata in vagin in mod repetat/de mai multe ori. Fiindca ai inceput sa folosesti/sa-ti administrezi prima pastila AC de pe o noua folie exact la momentul potrivit, in mod constient sau nu, protectia contraceptiva totala/maxima a continuat sa existe pe toata perioada cat a folosit toate cele 21 de pastilele AC de pe acest ultim blister. Daca intotdeauna, toate pastilele AC au fost administrate corect, atunci d.p.d.v teoretic in proportie de peste 99, 9% formarea sarcinii a fost IMPOSIBILA.
Consultatia ginecologica a devenit absolut necesara in conditiile precizate in prezenta intrebare. Multa sanatate!