| Anonim1234567891012131567 a întrebat:

Bună, in luna decembrie anul trecut nu mi-a venit menstruația deloc, într-un final a venit în ianuarie în data de 10 și mi-a mai venit inca o data tot în luna ianuarie în data de 27 și m-a ținut 5 zile. Acum in luna februarie nu mi-a venit deloc doar o secreție maro și un cheag de sânge. Ce credeți că ar putea fi? Oare are legătură și că luna februarie are doar 28 de zile? Menționez că am ciclu neregulat, de trei luni întârzie mereu. Mulțumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| forestlex a răspuns:

Mananci suficient? Conteaza mult ce mananci si cat mananci.

| Anonim1234567891012131567 explică (pentru forestlex):

De la stres mănânc destul de mult, și am avut niște probleme acum ceva timp și am fost foarte stresată și de atunci am început cu mâncarea

| forestlex a răspuns (pentru Anonim1234567891012131567):

De la mancatul excesiv si stres sigur e... recomand sa discuti cu un medic ginecolog si el sau ea o sa stie mai bine ce sa iti spuna. Eu m-as simti mai confortabil sa gasesc o doamna medic, probabil ar avea mai multa experienta si te-ar intelege mai bine. Stai linistita, nu cred ca este nimic prea grav. Din cate stiu, este doar temporar, totusi pentru a preveni alte complicatii... medicul mereu stie mai bine.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Mulți zic ca e ok dacă ai ciclu neregulat, dar nu e. Deloc. Trebuie sa mergi la ginecolog sa vezi care e problema. Poate să fie chist sau endometrioza sau altceva