| db a întrebat:

in luna martie iubitei mele i-a venit ciclu pe 17, ea are un ciclu neregulat.in data de 16 a lunii aprilie am facut sex protejat, ea fiind virgina.acum suntem pe 19 si inca nu i-a venit.imi e frica sa nu fii ramas insarcinata deoarece cred ca s-a prelins putin sperma pe langa prezervativ. dar nu sunt sigur deloc pentru ca nu am simtit pe langa el nimic si cand am scos prezervativul nu era spart sau rupt.imi tot vin tot felul de ganduri sa nu fii ramas.va rog sa imi raspundeti serios si nu ma misto.multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu, data de 16 aprilie avea fertilitate minima, deci era foarte putin posibila o sarcina. daca ai respectat absolut toate regulile de folosire a prezervativului, u e posibil sa se fi scurs sperma din el, asadar o sarcina este imposibila. Chiar daca ai folosit gresit si neglijent prezervativul, sansa de sarcina este extrem de mica, neglijabila.

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E doar o dereglare daca v-ati protejat corect.
Eu zic sa mai astepte cateva zile daca nu are simptome premenstruale si sa-si faca un test.

| niko a răspuns:

In situatii d.astea testul de sarcina e cel mai bunhappy
el spune clar esti sau nu happy

| Ćřęøےίиąą a răspuns:

laughing daca ai zis ca nu s`a spart e bine. inseamna ca iei nu`i vine regulatwinking ciclu. daca vrea sa fie sigura sa fac test de sarcinawinking si scapati happy fara sa stie nimenea

| larissa_1684 a răspuns:

Daca spui ca nu s`a spart prezervativul, este bine dar scuza`ma prietena ta cati ani are? nu intreb de curiozitate ci pentru ca sunt unele fete care au 18 ani si nu au inca menstruatie...deci nu te ingrijora

| db explică:

Pai are 19 ani si nici pana azi nu i-a venit :-ss