| blablablab a întrebat:

Buna, in mare parte as vrea sa vad ce zic baietii(dar si fetele, poate din experienta). Ma intalneam cu un baiat care m-a lasat pentru ca voia sa se intoarca in Romania, dupa 1 an s-a intors inapoi in UK (n-ar mai vrea sa se intoarca in Ro sau cine stie) si de cand "m-a lasat" si pana acum el inca imi scrie si imi cere sa ne plimbam, hai sa ne vedem, hai sa luam cina, etc etc... ideea e ca... totusi sunt 2 ani de cand se tot tine de capul meu si ma intreb oare chiar vrea sa ne impacam sau? Deja devin sceptica si nu stiu ce sa cred laughing voi ce ziceti? (Ps. Sunt sceptica deoarece ma gandesc ca ma poate lasa iar, cum a facut si prima data).

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

N-am fost niciodată adeptul "reluării" relațiilor care au fost încheiate, indiferent din ce motiv.
De obicei nu aduc nimic bun.
Sfatul meu e să nu mai reiei legătura cu el.
Dacă era o persoană care să țină sau să-i pese de tine nu te părăsea doar pentru că a vrut el să se întoarcă în RO.

3 răspunsuri:
| Mopmop a răspuns:

Aici in UK e greu de gasit ceva de... gratis.
Asa incat ceea ce cred eu este ca spera sa te aiba ocazional pentru placerea lui.
Daca vroia ceva serios cu tine sigur dupa 2 sau 3 luni in care strangea ceva bani te intreba daca vrei sa va mutati impreuna.
Sfatul meu este bloc pe toata linia si vezi de viata ta.
Timpul e scurt si trece repede!
Mult succes iti doresc.

| wildthing a răspuns:

Eu sunt de parere ca persoana care te-a parasit o data, nu merita sa-ti asumi riscul de a-i acorda a doua sansa.

| Mayhem666 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate vrea sa fiti doar prieteni, si nu neaparat un cuplu?
Multi cand se despart, se despart in termeni ok, nu neaparat cu certuri.
Verisorul meu s-a despartit de sotia lui si a zis ca se inteleg acum mai bine decat se intelegeau cand erau impreuna.