Nu-l mai baga in seama, daca te va suna in continuare sau iti mai trimite sms-uri, cred ca mai simte si el ceva. Daca nu, n-a fost sa fie. Trebuie sa fii puternica! Oricum, nu seaca balta de pesti.
Succes! :*
Ai grija s-ar putea sa se joace numa cu tine mai ales ca fa-ti inpacat de multe ori eu zic sa nu te lasi carpa lui.inteleg cal placi dar el nu merita sa fie iubit de tine dupa cate sau intamplat lasa-l sa te caute el nu tu pe el si daca te place si el cu adevarat o sa vina la tine in genunghi sa-i zic cai pare rau si ca vrea sa fie cu tine dar din cate am cintit nu stiu ce sa zic nu sunt sanse mari
Crede'ma, stiu cum e, si eu am trecut exact prin acelasi lucru, doar ca eu am stat cu el doar 5 luni.
nici eu nu stiu ce sa fac, doar ca eu am impresia ca inca ma place...
oricum, eu zic ca deocamdata sa ramaneti amici, sa mai vorbiti, poate mai iesiti pe afara... in tot acest timp, incearca sa te dai la el ca si cum nu ati fi stat impreeuna, incearca sa il recuceresti
asta cred eu ce e de facut... sper sa te ajute cu ceva si succes:*
Ar trebuie sa mai insisti. eu am insistat 2 luni [eram f vinovata. il inselasem ]. si mi-a spus ca m`a tinut asa sa vada daca il iubesc cu adv. si ce o sa fac. si ne-am inpacat. avem chiar un an jumate impreuna
nu te da batuta. nu uita fetele cand vor ceva obtzin
Poy fta sincer stiu cum t simtzy asa a fost si la mine am suferith moooolth Dar nu meritha :-J uithe inv de la mine =p~ smeqeresthe'te :* si da'te la baietzy sa vezy o sa devina f funny asa trecy pesthe momenthe din asthea si may fa'ty o schimbare in viata tunde'te fa ceva sa atragi baietzy si scoatetzy corpul in evidentza crede-ma el nu t meritha :-J dk a facut asa e un bou :-T si'a batut joc e tine
Daca baiatul te iubeste si vrea sa fie in continuare cu tine atunci nu v-a sta cu mainile in san si iti garantez ca ar actiona inspre binele "relatiei" voastre. Dar daca el ezita asa cum ai descris aici, ar trebui sa iti dai seama ca ceva nu-i in regula. Incearca sa nu-l mai cauti absolut deloc, nici mesaje, nici beepuri si nici mess si asteapta sa te caute el pe tine cateva zile la rand. ( Daca el a vazut ca insisti sa-l suni sau sa-i dai mesaje, si-a dat seama ca inca mai esti indragostita de el si stie ca poate sa se joace cu tine cum vrea. Dar daca incetezi sa-l mai cauti atunci isi va pune semne de intrebare si va fi o situatie diferita"
FataCuOchiiCaprui întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: