Buna. Daca nu a mers de 4 ori de ce ar merge a 5-a oara. Tu stii cu cine ai de`a face. Te vei convinge pe parcurs daca s`a schimbat sau nu.
Fii atenta cu iubitul sa nu cumva sa i se potriveasca proverbul:
'Lupul isi schimba parul, da naravul ba.' Ai grija sa nu te insele din nou.
Eu una nu i`as mai fi acordat a 5-a sansa, dar daca il iubesti.ma rog.
Timpul le decide pe toate.
Buna, poate ca s-a schimbat, oricine merita o a doua sansa, dar ai grija pe viitor ca daca te-a mai inselat e posibil sa o faca iar si doar tu vei avea de suferit... daca chiar te iubeste numai tu iti poti da seama, dar nu dupa vorbele lui, ci dupa fapte...
Daca va face si de data asta la fel ca data trecuta ce vei face? Ati fost deja impreuna de 4 ori... Ce te face sa crezi ca s-a schimbat? Fii precauta de data asta... Fii atenta la ceea ce face, felul cum se comporta... Iar daca vei constata ca e la fel... cred ca ar fi cazul sa mergi mai departe si sa nu-l mai ierti.
Era o vorba care mie imi placea tare mult in engleza :
"Shame on you if you fool me once,
Shame on me if you fool me twice".
Daca nu s-a schimbat de prima data, ce sanse sunt acum sa se schimbe? Eu nici nu cred ca el te mai respecta: te ia drept tipa aia care m-ar ierta indiferent ce as face.
Daca a calcat stramb odata....mare mi-ar fi mirarea sa se schimbe!
nu fi naiva...lumea e plina de baieti
Te rog nu mai scrie asa. pe viitor n-o sa-ti foloseasca deloc - vei completa o cerere sau vei da vreun examen si asa nu ai voie sa scrii. Sa stii ca intelegem si daca scrii corect
Dupa atatea despartiri si impacari nici eu n-as fi sigura
De ce s-a schimbat acum? Cred ca va trebui sa treaca niste timp ca sa te convinga ca e alt om si ca vrea sa fie doar cu tine.
Dar tu? Vrei sa mai fii cu el? Iti place la fel de mult ca inainte? Cred ca trebuie sa te gandesti bine daca acest tip merita timpul tau.
De ce s-ar schimba asa dintr-odata>? sincer eu nu l-as crede asa ca eu cred ca mai bine iti gasesti pe altcineva. oricine e mai bun decat el
Nustiu ce sa zic da baietii in general asa sunt cu mai multe fete mint pentru a ajunge la skopul lor asa ca eu una nu cred ca e cv serios daca era sa fie cv era de prima data cand v-ati combinat asta e parerea mea.:*