| Claudelu143 a întrebat:

In nainte adica clasa 3, 4 o fata de la mine din clasa venea la mine si la lua de umar si imi spunea niste secrete da nu tot timpul. i acum ma ajuta.acum in clasa a 5a a turnat apa pe mine dar nu am facut nimic canus genul de baiat batausi nici genul de baiat plangacios.asa apoi ea a venit cu o cana vare cu apa si mi-a zis sal tin sa-lude si pe el sa vada cum e. credeti ca mai tine la mine

Răspuns Câştigător
| TanyKo a răspuns:

Deci eu credka baietii au ceva dreptate.nu trebuie sa-ti umple kapu cu prostiile astea atit de devreme dupa o vreme o sa-ti dai seama ca pentru astea toate mai ai atit de mult tim***r in fine ce tine de situatzia ta daca privim dintr-un mod psihologik eu as crede ca fata chiar tine la tine si cel mai bine ar fi daca tii si tu la ya sa stati mai des de vb si sa petrecetzi timpul impreuna kit mai des... insa nu trebuie sa-ti faci iluzii de sentimente veshnice finka la virsta asta parererile fetelor dar si al baietzilor se schimba foarte usor. eu as crede ca daca pe parkursul urmatorilor ani voi o sa tzinetzi relatziile la fel de strinse poate sa se primeaska ceva. daca nu, purshi simplu fii mai relaxat. lasa viata sa-ti arate ce si cum sa faci...

4 răspunsuri:
| CяysƧ a răspuns:

Ce e ortografia asta pe tinelaughing? Din ce am inteles eu din scrisu` tau de "milioane", daca iti zicea anul` trecut secrete asta nu inseamna ca a tinut la tine straight face. Ti-a facut baie laughing cineva si ea a vrut sa-ti puna parte? Poate-i era mila de tine sau poate tine la tine. Intreab-o daca ar fi sa aleaga intre tine si prietena ei cea mai buna pe cine al alege, daca te-ar alege pe tine atunci fac apriu pe cat vrei tu ca tine la tine.In orice caz, nu e mare dragoste la clasa a5a laughing

| grigoras1234 a răspuns:

Eu zic sa lasi deocamdata "muierile" si sa pui mana sa inveti laughing ...ai tu timp mai incolo de fete, etc...cat despre romanul tau de mai sus, putin inteligibil : e posibil ca fetei sa ii fii parut simpatic, doar ca la varsta voastra nu stiti ce sunt alea sentimente.

| Claudelu143 explică:

Haha saraci de voi m-am grabit

| bogdy_7709 a răspuns:

Te iubeste extra mult nu sti ca bataie e din dragoste umflai 1 ochi si sa vezi ca o sa te doreasca mai mult