Stiu cum e. Te inteleg. Si eu stateam cu telefonul in mana si ma uitam din doua-n doua minute la telefon in caz ca am primit ceva.
Asteapta, probabil este plecat, daca a vrut sa vorbiti, o sa primeste vreun semn.
Nu stii ce probleme are, ce motive a avut sa nu te sune. Nu te grabii, daca peste 3-4 zile nu iti da nici un semn, atunci sa te ingrijorezi!
Atunci cand omul mai bea ceva, face si greseli. Asa s-a intamplat si cu el. Acum s-a trezit.
Greseala nr 1: "In noaptea dintre ani m-am sarutat cu fostul meu prieten" - orice se intampla la petreceri nu se pune!
2."i-am tr 2 mesaje dar nu mi a rasp inca la ele " - NICIODATA sa nu mai faci asa ceva. Nu ii mai cauta tu, mai ales a doua zi dupa ce se intampla o chestie de genul asta. E un joc al rabdarii pe care tu l-ai pierdut inainte de a-l incepe.
3."bine intre timp am aflat ca nu e in oras ca ii plecat cu inca 2 prieteni." - IRELEVANT! Nu mai gasiti scuze aiurea. Daca cineva vrea sa te caute, te cauta pana si in cele 2 minute cat sta pe wc (daca chiar nu are timp in restul zilei). Scuza cu "n-am avut timp" este total inacceptabila. Exista "nu vreau", nu exista "nu pot".
Sa tii minte toata viata : nu-i cauta tu prima iar daca o faci, niciodata a doua zi... poate a doua saptamana sau ceva de genul, nu le mai gasi scuze niciodata. Daca nu te cauta, vorba filmului : he's just not that into you. Ti-l recomand (filmul).
Din moment de acesta a incercat totusi. sa iti ofere o noapte dintre ani foarte frumoasa. sunt semne bune! Banuiesc ca acesta te iubesc din cauza faptului ca este apropiat de tine! Nu oricune s-ar da jos din taxi sa te mai si conduca la blocul tau. Eu sper sa va impacati si sa va ganditi unul la altul. Succes!
Stai linistita el te iubeste poate vrea sa se joace cu sentimentele tale
Eu zic sa stai linistita. Oricand se poate intampla o minune. P.S. Nu mai consuma mesajele. pasteazale pentru ceva mai important.