anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna in noiembie am cunoscut un baiat din Bucuresti pe skype si am inceput sa vorbim tot mai mult a fost la mine de 2 ori iar eu am fost la el acum o saptamana suntem impreuna dar ma deranjeaza faptul ca el e cam casanova adica iese cu fete in oras si aseara a cunoascut la sala o tipa care i-a dat nr lui si aia il suna intruna...astazi au mers la sala aman2. Acum 5 minute m-a sunat si l-am intrebat daca vrea ceva cu ea si a spus ca e dragita si arata bine si inca nu stie. Acum cand ma gandesc ca sunt aman2 fierb nervii si gelozia in mine, m-am atasat foarte tare de el si tin la el...imi vine sa plang de abia imi stapanesc lacrimile si ma abtin. Luna viitoare o sa ma mut la Bucuresti pentru ca mi-am gasit un job si o sa fiu si mai aproape de el.
Ce credeti ar fi bine sa continui relatia asta cu el sau mai bine sa pun punct si sa caut pe altcineva.

P.S.a spus ca in caz ca se saruta sau se culca cu alta imi spune.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca sunteti impreuna pe bune si el ti-a spus asta nu inteleg de ce ai continuat asa zisa relatie cu el? poate nu vrea o relatie serioasa si posibil ca ti-a spus asta de la bun inceput tu tiai imaginat singura ca vrea realatie, daca te-a mintit ce sa mai cauti cu el, e un tip frumos il placi de sta esti geloasa, sexul nu trebuie sa presupuna o relatie daca simti ca vrei sex cu el spune-i asta si gata

| Doub a răspuns:

Sunteţi prieteni cu beneficii sau ce?

| e1xtz a răspuns (pentru Doub):

Sunt prieteni cu beneficii si atat, dar ea vrea mai mult si nu vrea sa accepte ca nu are cu cine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Renunta la relatia asta si apoi nu te mai immplica in nici o relatie. Vreodata! Esti prea instabila emotional si posesiva.

| Jessica007 a răspuns:

Fara suparare dar si tu esti de vina ca ii permiti si dupa tot tu esti geloasa.Smecher tipul, cu cata nonsalanta ti-a spus ca te va anunta cand te va insela.Iar tu daca nu i-ai dat o replica iubitului tau el a sesizat din asta ca nu ai nicio obiectie si ca esti de acord.Pun pariu ca daca tu ai proceda la fel nici macar nu i-ar pasa pentru ca nu te iubeste. Daca isi dorea cu adevarat o relatie serioasa cu tine nu se comporta asa. Dupa parerea mea mai bine pune punct relatiei si gaseste-ti pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat.Bafta!

| Maya95 a răspuns:

Nu merita sa fii cu un asa baiat, ii clar ca ii plac aventurile si nu vrea nici o relatie serioasa cu tine, gandeste-te ce viitor o sa ai cu el, daca te insala de pe acum ce o sa faca mai incolo, o sa ajungi sa il iubesti mult mai mult si dupa tot tu o sa stai sa suferi. Gandeste-te bine inainte sa fie prea tarziu.