Daca este foarte sigur ca nu a ejaculat si are multi ani de experienta sexuala in spate, riscul e cuprins intre 5 si 30%, in functie de cat de fertila esti tu. Daca ai un ciclu menstrual regulat si menstruatia nu dureaza mai mult de 5 zile, riscul e minim. Riscul creste mult daca ciclul e neregulat. Test de sarcina poti face abia peste 21 de zile, ca sa poti sa te bazezi pe rezultat.
Sweetygirl, e gresit ce spui tu, ovulul nu se elimina la menstruatie, ci la jumatatea distantei dintre doua menstruatii.
Nu cred ca esti, stai linistita, primele 2-3 dupa terminarea menstruatiei ar trebui sa fie o perioada sigura.
Tin minte de la un ginecolog ca mi-a zis ca imediat dupa ce ti s-a terminat ciclul poti sa intretii relatii sexuale cu partenerul neprotejat si sa ejaculeze in tine fara problemedeci chill
In primele zile de la terminarea menstruatiei nu poti ramane, pentru ca ovulul a fost eliminat deja mucoasa uterului a cazut deja si poti ramane insarcinata in ziua dinaintea menstruatiei ca un ovul traieste, fara a fi fecundat, doar o zi. Si totusi ca sa te linistesti u ia-ti un test de sarcina
Inainte cu 5 zile si dupa 5 zile de la menstruatie eu stiu ca nu ai cum sa ramai
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: