Din cate vad aveti o prietenie foarte frumoasa si nu cred ca el ar renunta la tine sau la prietenia voastra.Ati trait niste clipe foarte frumoase si ai facut bine ca i profitat de ele.Arata-i ca ti la el, poate nu ca la un iubit si ca la un frate si sigur o sa faca la fel. Sper ca te-am ajutat.
Asta speram sa aud , dar nu stiu cum sa fac asta pentru ca totusi dupa doua despartiri, pana si prietenia noastra s-a cam racit si nu stiu cum sa ii arat ca tin la el ca la un frate
Si cum as putea face asta fiindca e departe
Daca e departe incearca sa vorbesti cu el atata timp cat poate, s-ar putea sa ca are ceva pe suflet sau are nevoie de cineva caruia sa i impartaseasca sentimentele, vorbe frumoase neaparat sa fi vesela si o sa fie bine incercati sa va intalniti candva la un soc o pizaa orice ca sa va simtiti bine impreuna! succes
Multumesc de incurajare, cred ca m-ai motivat sa nu renunt
Nu am intalnit o asemena fata care se distreaza asa cu un baiat e ceva super nu renunta vorbesc serios imi dai fundita? te rog
Pai nu stiu cata distractie a fost, dar aud de la multa lume ca e "ceva" si sa nu renunt, desi uite chiar azi a venit in vizita la noi la scoala si m-a vazut dar nu a venit sa vorbeasca cu mine :/ insa dupa mi-a cerut scuze desi m-am simtit ciudat
In ce sens ciudat?
Adica am simtit ca ma evita, adica chiar daca si-a cerut scuze ot nu am inteles de ce nu a venit pana la mine macar
exagerez
Daca suferi sau nu mai vrei sa suferi vorbeste cu el si gata intrabal ce are, cu te a putut uita asa usor si sa se revanseze cu o portie de distractie daca nu vrea sa piedeti prietenia si mai infloreste tu ceva pe acolo da i adresa yahoo daca vrei sa mai vb?
AndrewTate7789 întreabă: