| euanonim16 a întrebat:

In primul rand as vrea sa spun ca am 18 ani jumate si am un iubit de 1 an si 2 luni. Problema mea este in felul urmator.:parintii iubitului meu m-au invitat la ei acasa pentru a sarbatori revelionul dar ai mei nu sunt de acord ca eu sa merg la el deoarece fata nu trebuie sa mearga la baiat acasa (asta este raspunsul lor), dar nu vor nici sa vina el la mine. Ne cunoastem intre noi; eu ii cunosc parintt iar el pe ai mei. As vrea sa-mi dati un sfat. Cum ar trebiu sa-i conving? Este bine sa ma duc la el sau nu?

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Parintii tai sunt problema aici. Nu inteleg acest tip de mentalitate, scuza-ma. Parintii baiatului te-au invitat ii cunosti pe ai lui, el ii cunoaste pe parintii tai. Sunteti impreuna de peste un an. Ai peste 18 ani. Care-i faza?!
Nu e ca si cum v-ati fi cunoscut acum. Te-au invitat parintii lui, vor fi si ei acasa, ai tai la ce se gandesc? Si oricum, daca au conceptia asta, ca fata nu merge la baiat acasa, atunci de ce nu sunt de acord sa vina el la tine?
Mi se pare ca nu il plac pe baiat si ca incearca sa te indeparteze de el, altfel nu exista nicio explicatie logica pentru raspunsul lor. Ori asa, ori sunt niste parinti de moda veche carora nu ai cum sa le schimbi mentalitatea. Imi pare rau.

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Omfg ce revelion nasol, ...cu socrii yuckkkk, de ce nu v-ati gasit si voi o gasca sa mergeti de rev?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica fata nu trebuie sa mearga acasa la baiat? e epidemie de ciuma la el sau cum? iar tu la 18 ani ii mai ceri voie mamei sa te duci la revelion? o informezi unde pleci si asta e

| neutrino a răspuns:

Este bine sa te duci la el, dar cu acordul parintilor. Incearca sa mai discuti cu ei, spune-le ca este timpul sa deschida bine ochii, tu nu mai esti o mica fatuca, asa cum ei te vad si inca spera ca esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa nu mearga fata? Sunt concepte invechite.

| e1xtz a răspuns:

Parintii tai probabil te au numai pe tine si nici nu vor sa accepte ca ''fetita'' lor s-a facut mare.Si dupa ce ai mai spus si altadata sunt si de moda comunista.Accepta ca nici cand vei avea 25 de ani nu se vor schimba atat cat vei sta in casa lor si ai sa depinzi de ei.Cand o sa ai posibilitatea sa traiesti pe cont propriu vei alege cum crezi ca este mai bine pentru tine.Pana atunci parintii nu ti-i poti alege si pentru a nu creea conflicte si tensiune cel mai bine te supui regulilor casei.

Răspuns utilizator avertizat
| bella2332 a răspuns:

E bine sa te duci. problema asta o am si eu. Spune le parintilor ca mergi la o prietenawinking

| euanonim16 explică:

Ma scuzati ca am unele greseli de scriere chiar nu am fost atenta cand am scris, m-am grabit!

| gabiunder a răspuns:

Hmm.pune-l pe baiat sa le ceara voie la ai tai ca sa te lase sa petreci revelionul la el, poate asa vor fi de acord!

| LarisaViviana a răspuns:

Si eu am trecut prin asta sh am mintit parintii k merg altundeva cu el si nu au aflat pana dupa cateva luni ca am fost la el da era deja tarziu, oricum ei imi interziceau s merg sh daca nu ii minteam