Daca nu stie sa se poarte si mereu te face sa te chinui facandu-ti reprosuri nemeritat, te rog rupe aceasta relatie ce te denigreaza ca si femeie, ( fata). El te foloseste si tot el te chinuie neobosit. Merita sacrificiul acesta? De ce sa fii asa de stresata ca se desparte de tine si sa nu fie el cel care tremura ca tu il vei lasa de izbeliste? Fii puternica, viata e doar Una, de ce sa te chinuie acest baiat nesuferit mie acum si tu sa nu iei nici o masura pentru binele si fericirea ta? Dovedeste-ti tie ca meriti respectul celorlalti si putin din linistea si fericirea ce poate te pandeste undeva, dar pe care nu vrei sa le accepti acum, acest baiat, nu merita sacrificiul tau. Ramai mereu dreapta-n picioare, nedoborata de furtuni si sa vezi ca abia atunci Viata e frumoasa! Te imbratisez dandu-ti o farama din orgoliul meu de femeie ce nicicand nu admite Compromisul in viata. Te sarut si capul sus, Viata merge inainte. Maine poate fi o zi mai fumoasa ca azi ...Zambeste, uita, lasa trecutul; mereu e loc de mai bine, Lucien.
Eu zic sa te desparti de el. Nu e prea tarziu pentru o alta relatie. La fel cum, acum tipa la tine fara motiv se poate ca peste cativa ani sau mai putin sa te loveasca fara motiv. Se vede ca esti o fire romantica si sensibila si te asigur ca nu e genul "tau" de baiat...defapt nu e genul nimanui. Sunt atatea barbati adevarati, romantici si cu un suflet mare, de ce ai sta langa unul cu totul diferit?
In primul rand incearca sa porti o discutie serioasa cu el fata in fata. Ai putea incerca sa il ajuti sa isi caute de munca, faceti impreuina ceva-uri pe net, intereseaza-te ce loc de munca si-ar dori si cautai in anunturile de pe net si ziare. Si iubitul meu a trecut prin asa ceva si devenise mai nervos, dar am cautat impreuna si acum si-a gasit un loc de munca si relatia a intrat in normalitate.
Faptul ca striga la tine la telefon, si poate si atunci cand sunteti impreuna e pentru el o dovada de iubire? Neee, nici nu poate fii vorba
Daca simti ca nu mai poti continua in felul acesta ia o pauza, fii tu insuti, si cauta sa regasesti in tine puterea de a merge efectiv pe propriile tale idei, pe propriile tale picioare, nu are rost sa o tii la nesfarsit in felul acesta. Daca ti-i la el o sa-ti fie greu sa-l uiti, dar nu uita ca intr-o zi, poate mai curand decat te astepti tu vezi gasi al baiat care sa te merite . Nu sta in nefericire si nu te face vinovata pentru neintelegerile dintre voi! Lupta pentru tine mai presus decat orice, si nu lasa orice cearta sa-ti strice fiecare zi! Take a break Rediscover yourself! Best wishes, gaby