| KissUbaby a întrebat:

In primul rand nu vreau comentarii stupide gen:"mai copila ai 13 ani,lasa iubirea".In clasa a V-a am cazut in clasa cu un baiat super dragut si ma placea pentru ca se tot baga in seama cu mine, in fine, am fost cu el dar dupa un timp foarte scurt s-a despartit de mine pentru ca are niste prieteni grozavi de prosti care ii spun tot felul de tampenii.pana la urma el s-a mutat in alta clasa din motive personale..In vacanta de vara nu ne-am vazut deloc, iar cand am venit la scoala aratam mult mai bine si el zicea ca sunt singura bunaciune din clasa mea si zicea ca m-am facut mai frumoasa..Ma rog, am incercat din nou sa aflu daca ma place si a zis ca ma place dar nu vrea sa fie cu mine, iar unui coleg i-a spus la fel:ma place dar nu vrea sa fie cu mine pentru ca vezi doamne is proasta...intre timp mi-a dat like la toate pozele de pe facebook dar am aflat ca si colegei mele ii face la fel(si ea il place)ca sa ma faca pe mine invidioasa..Acum el pune la cale tot felul de farse cu prietenii lui pentru mine.Ce sa inteleg? Ma place sau nu? Mentionez ca, cand vorbea cu mine rosea. Funda! Va rog raspuns urgent!

15 răspunsuri:
| pinkflower a răspuns:

Hmmm....pai eu zic ca inca ii mai place de tine, doar putin. Insa ii este rusine sa fie cu tine din cauza ce vor zice altii, din moment ce a zis ca esti proasta. Poate asa zic si alti prieteni de-ai lui si nah. Cum ar suna sa le zica el prietenilor: hei, m-am cuplat cu x. Atunci ei toti vor rade stiind ca ei te considera o proasta. Stai linistita, asa sunt alti baietioh go on.

Ar trebuii sa il lasi balta, de fapt, el e prost!laughing

| doc69 a răspuns:

Lasa-l sa fiarba si vezi-=ti de carte si de altele plaxcute pentru tine. daca e sa fie va spune inr est poti sa dai 1000 de like uri false..conteaza faptele.nu vorbele

| Azµre a răspuns:

Nu te iubește nu te place nu vrea nimic de la tine!

| shadow222 a răspuns:

Bunaciune ce termen din asta reiese ca nu te place, poate doar fizic

| AllexTheWolf a răspuns (pentru shadow222):

Da asa este, daca deja s-a adresat cu "bunaciune" o place, dar doar pentru formele pe care le are nu pentru caracter sau ca simte ceva pentru ea. Parca am mai vorbit odata. Asta a crezut o fata pe care o iubeam, niciodata nu i-am spus bunaciune sau ce fund f... ai laughing) asta ca exemplu. Dar a crezut ca nu o iubesc.

| KissUbaby explică (pentru shadow222):

Da stiu...E un fel de minicurvar.mi-am dat seama acum, pentru ca el le trage palme la fund tuturor fetelor cu fundul mare si le place numai pe alea care au forme mari...numai la asta ii sta capuloh go on

| AllexTheWolf a răspuns:

Asta parerea mea, deci faza cu bunaciune: Da! te place, dar DOAR PENTRU FROMELE pe care zici ca le ai. Daca te iubea se adresa altfel!

| shadow222 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Exact, ai inceput sa fii activ pe TPU cam de prin acelasi timp cu mine?

Eu am facut contul recent, atunci cu intrebarrea aia cu baiatul care dorea sa stea cu o fata de la din clasa parca. De atunci am inceput sa fiu mai activwinking

| shadow222 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Ai vrea sa fim preteni? numele meu e alberto si am 14 ani

Avem atatea in comun, de ce nu. Id-u meu: alex_colt79@yahoo.com si pe mine ma cheama alex si am 13 ani

| alkhymeia a răspuns:

Asta nu e iubire...lasa copii astia prosti daca vrei sa afli ce e iubirea si mai stai pe fundul tau mic inca 4 ani cel putin

| bogdan2873 a răspuns (pentru alkhymeia):

Te contrazic in privinta asta si sa stii ca iubire se poate traii la orice varsta si al 14 ani dar si la 65 de ani!
Iar, mai Aditza ce sa-ti spun ceea ce descri tu nu este iubire te foloseste sa faca pe cineva geloasa sau sa se dea mare in fata prietenilor lui ceva gen "uite mah am facut-o si pe asta sa fie moarta dupa mine" am si eu astfel de prieteni si chiar imi fac scarba cand vin la min si incepe sa-mi fabuleze viata lor de ***

| KissUbaby explică (pentru alkhymeia):

Mda...merci oricum.NU-l mai plac, si nu-mi poti zice tu mie cand sa ma indragostesc.In ziua de azi si o pustoaica de 9 ani are iubitwinking

| alkhymeia a răspuns (pentru KissUbaby):

Fi si tu ca pustoaica de 9 ani si vei deveni ca orice curva "din ziua de azi"