| ir3al a întrebat:

in primul rand nu vreau glume inutile si raspunsuri rautacioase.Am fost cu un baiat 1 an, ne-am despartit din cauza mea, nu am vorbit deloc cam 3-4 lunilaughingnici macar la scoala.Acum, am decis sa fim amici, insa stiu ca ma place cum il plac si eu, cred ce ne iubim defapt.Mai este 1 saptamana pana luam vacanta, iar el se va muta in alt oras, ma rog ..ne-am apropiat destul de mult insa vreau ca inainte sa plece, adica in saptamana aceasta vreau sa ma sarute, vreau sa il innebunesc si nu stiu cum ajutati-ma

6 răspunsuri:
| AndraRox a răspuns:

Nu pierde timpul! Poate va fi prea tarziu daca el nu are curajul sa o faca asa ca du-te tu la el si saruta-l tu, iti garantez ca urmatorul pas il va face el :d

| ir3al explică (pentru AndraRox):

Si cum sa fac asta? Adica sa ma dau la el love struck nu pot fata de colegi si nu vreau sa creada ca sunt,, de aaia'' laughing

| AndraRox a răspuns:

Profita de un moment in care sunteti doar voi doi si atunci spune-i ce simti. daca si el simte la fel o sa vezi ca te va saruta...Lasa-ti frau liber sentimentelor! Te rog, incearca!

| ir3al explică (pentru AndraRox):

Am incercat, mai nou nici nu ma mai cauta, cred ca ma respinge

| BogdanS a răspuns:

Daca te place cu adevarat si are si o doza buna de curaj o va face.Iti spun sigur ca nu il poti convinge sa te sarute cand vrei tu. Daca reusesti sa-l exciti laughing asa te tare inseamna ca nu merita.