| MirunaElena a întrebat:

In primul rand v-as ruga sa nu radeti sau sa dati raspunsuri la misto, chiar sunt speriata...
La vreo 2 saptamani dupa menstruatie am facut sex oral cu prietenul meu. El cred ca m-a atins jos dupa ce isi atinsese penisul, in fine. Ciclul mi-a intarziat 8 zile, am facut un test de sarcina in graba, a iesit negativ, insa sunt sanse sa fi ramas?

Multumesc anticipat, astept cat mai multe opinii, si va rog inca o data nu ma luati la misto.

13 răspunsuri:
| MirunaElena explică:

*mentionez ca din ce am citit, as prezenta ca simptome de sarcina greturi in timpul zilei, fara sa vomit, sensibilitatea sanilor, secretii vaginale mai abundente, oboseala in timpul zilei...va rog mult sa ma ajutati, chiar nu stiu ce sa fac...

| InoTkd95 a răspuns:

Atata timp cat ti-a venit menstruatia (chiar si cu intarziere), daca ti-ai facut si testul de sarcina, poti sta linistita, nu ai ramas happy

| Alexandra_4682 a răspuns:

Buna! Stai linistita, daca si testul de sarcina a iesit negativ...probabil iti intarzie din alte cauze, dereglari hormonale, dar ca sa scapi de orice indoiala mai poti face inca un test happy

| MirunaElena explică:

Nu mi.a venit, asta e ideea, si mi.a intarziat deja 8 zile, eu tot astept, dar sunt foarte speriata.

| Jony123 a răspuns:

Tea atins jos, si prietenul tau e un fraier, uite care e treaba fetito, doar daca prietenul tau penetreaza vaginul si isi da drumul in tine sau are sperma pe penis poti sa ramai insarcinata. Daca doar tea atins fara sa penetreze (sa o bage mai pe taraneste) nu ai cum sa ramai insarcinata, ca sperma nu merge singura printre buze, cauta gaurica, intra in vagin si apoi se fecundeaza...
Daca ai mai facu si testul de sarcina poti fi sigurca ca nu esti insarcinata, acum depinde si cand l-ai facut, el se face dupa o saptamana...

| justDaisy a răspuns:

Daca ciclul ti-a venit atunci stai fara grija. Dereglari hormonale sunt normale sa ai. Multora femei le mai intarzie. Stai linistitawinking

| MirunaElena explică:

L.am facut cand era intarziat 5 zile.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu esti insarcinata. Ar trebui totusi sa invatati sa va spalati (mai ales el) dupa contactul sexual (fie el si protejat).

| buzeduulci a răspuns:

Mie mi-a intarziat 4-5 saptamani ultima oara. si am de 5 ani jum. menstruatie laughing

greece12
| greece12 a răspuns:

Incearca sa numeri 21 de zile de la ziua aceea nefasta si mai fa un test de sarcina,desi sansele sunt aproape zero,dupa parerea mea.
Si,de data asta,fa testul corect,nu pe graba,din moment ce esti atat de speriata.
Ramane si sa faci o vizita la medicul ginecolog,ca sa stii exact ce e cu tine,in loc sa stai sa mori de frica.
Deci,inca un test,facut corect, pe urma medicul ginecolog.
Desi, cu atata stres nu-i exclus sa ai o simpla dereglare hormonala...

| georgiana_1403 a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata daca pe mana nu era sperma si chiar daca era nu era atat de simplu. testul de sarcina ca sa fi sigura il faci cam la o distanta de 2 saptamani dupa aceasta chestie, iar de obicei este indicat sa faci 2 la intervale de 24 de ore pentru a fi mai sigura.

| Merry24 a răspuns:

O sarcina iese la iveala abia dupa 3 saptamani de cand ai avut contact sexual.Iti recomand testul de sarcina sure check si asta la prima ora a diminetii cand uri na e concentrata.

| AlecsLexx a răspuns:

No chance.