Se va intoarce la tine daca te iubeste. incearca sa ii zici de multe ori sa isi asculte inima si ca ti-ai dat seama ca ai gresit si nu se va mai repeta. spune-i ca daca mai faci cv in neregula, il lasi in pace, nu il mai cauti. daca nu te asculta sa ii zici ca in viata tb sa iubesti, sa intelegi, sa lasi de la tine si sa nu fii egoist ca altfel nu ajungi nicaieri si ca pierzi multe. dar daca intr-adevar te iubeste poti sa fii sigura 100% ca va cauta sa va impacati. si daca nu te cauta, poti sa iti dai seama ca in momentul in care iti spunea ca te iubeste, nu simtea acelasi lucru. dar lasa-l catva timp. fa-l pe el sa te doreasca, sa ii fie dor de tine sper ca te-am ajutat... putin
Daca erai cu musca pe caciula trebuia sa faci tot ce iti statea in putinta sa nu mai dai de fostul. Normal ca pe actualul il irita ca ai fost cu celalalt si ocazional te tot intalnesti cu el cu sau fara voia ta. mai cere-i o sansa si evita-l pe fostul
Draga mea, nu cred ca ti-ai invatat lectia. Te-a iertat o data, si totusi ai gresit si a doua oara. Ti se pare ca meritai si o a doua sansa? Eu cred ca nu, insa totusi ti-a acordat-o. Mi se pare normal sa nu mai aibe incredere in tine. Ce nu mi se pare normal e faptul ca ai spus...ca esti dispusa sa faci orice pentru el. Nu trebuie sa gandesti asa. Tu trebuie sa iti ceri scuze si sa ii explici situatia, daca va dori sa te ierte...foarte bine. Daca nu, nu insista.
Daca spune ca te iubeste se va intoarce la tine si daca incerci sa-i explici si tu cum sta situatia, spune-i ca nu vrei nimic cu fostul si ca ai mers in pub doar pentru a clarifica situatia :*