| VasiDobie a întrebat:

Buna, in primul vreau sa se stie ca ma refer strict la anumite fete(alea de 11-14 ani ce-si schimba iubiti pedofili din 2 in 2 saptamani). Adica care i faza cu ele? isi dau niste fite ca s indragostite si deastea cand ele nici nau habar cu ce se mananca dragostea.Mi se pare o prostie chestia asta pt ca incep sa se lase se invatat si ajung diste panarame daca mai dau de unu care vrea sa le f.a.Da recunosc, am 14 ani si nu ar trb sa ma preocupe pe mn astea ca inca nu am prietena(si nici nu-mi trb la varsta asta)dar faza e ca incep sa fie enervante:in prima zi se simt in al noalea cer, iar dupa o saptamana plang la ore ca sunt inselate. Mai e una in clasa a 6 a care fugi-se de acasa cu unul, apoi cu altul si a ramas gravida.Acum e inapoi la scoala si in a 4 a luna de sarcina.Voi ce credeti despre astea? Voi fetele din clasele 10-11 aveati iubiti pe atunci?

Răspuns Câştigător
| Ramygirl99 a răspuns:

Eu am 15 ani si nu am fost niciodata indragostita de cineva, si cred ca nimeni nu poate simtii cu adevarat asa ceva la varsta asta. Cat despre fetele alea, nu pot spune decat ca este trist ce se intampla cu ele. Foarte, foarte trist. Isi rateaza viata pentru niste "pedofili", cum le zici tu, obsedati de huta-huta. Probabil ca este de vina si mediul in care traiesc (probleme cu familia, financiare, etc.), altfel, nu pot sa imi dau seama de ce sunt atat de usor influentate de niste dobitoci care jura ca le iubesc. Probabil nu au fost ajutate la timp, iar problemele lor emotionale au ramas nerezolvate, ducand astfel la o "dependenta" de cuvintele "te iubesc", asta fiind singurul lucru care le alina. Dar, de asemenea, pot fii doar niste proaste care vor sa para mature ca iubesc si se f*ut, si nu isi dau seama cat de mult o sa le afecteze asta pe termen lung. Dar, toti fac greseli. Sa speram ca isi vor da seama pana la urma ce proaste au fost. Din pacate s-ar putea sa fie prea tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Nu isi dau aere de indragostite, chiar sunt indragostite, intr-un fel imatur, dar sunt. Si ajung asa pentru ca sunt dornice de iubire si atentie, iar parintii, cei care ar trebui sa le ofere asta, nu ofera nimic! E pacat ca isi dstrug viata asa de repede, dar asta este.

Eu am trecut de ceva ani de clasa a10a, dar am sa iti raspund: nu, nu aveam prieten la 12 ani, dar eram indragostita la varsta aialaughing Si fenomenal, inca traiesc laughing

| Radu284 a răspuns:

De ce exact este problema ta ce fac unele fete?

| Immortal69 a răspuns:

Pai incearca sa cunoasca cat mai multi baieti dar din pacate ii gasesc doar pe cei care le ranesc si nu apreciaza un baiat care tine la ele.

| luanaoana99 a răspuns:

Ioi deci va rog eu nu mai tot judecati oamenii.Eu am 14 ani.Toata chestia e de educatie. daca paritii le-o zis de toata faza cu sexul de la 12 ani (ca mie ) totul e partial ok dear e si vina parintilor ca nu vorbesc despre chestile astea cu copii si ei saracii de unde sa stie. Si ce daca au 11-14 ani sunt cazuri din astea si la 17-18 cand se presupune ca sunt mature si gandesc. Plus ca in ziua de azi toti copiii se maturizeaza mai repede.iar daca tu ai ramas cu perceptia ca toti oameni sunt exact la fel ca acum 7 ani cand poate tu erai ADOLESCENT te inseli.Si ce are daca se indragostesc.tie la varsta aia nu iti placea de nici o fata ..sa fim seriosi.