Buna .
La pubertate primele cicluri menstruale sunt neregulate, de obicei mai lungi, pot aparea la 6-8 saptamani sau chiar mai mult.Reglarea ciclului menstrual se face intre 6 luni si 1 an de la aparitie, dar si aceasta perioada poate fi mai prelungita fara o cauza patologica.
Sper ca te-am ajutat!:*
O seara placuta!
Wow cam tarziu
mie mi-a venit la 11 ani
stai linistita o sa vina nu ai de ce sa te agiti
principalu e ca ti-a venit si acum numai scapiacum esti o domnisoara adevarata
nu este nicio prb
Nu ti'a venit deoarece probabil ai dereglari hormonale
Sh mie mi s-a intamplat prima oara... si acum este la fel :d, mi.a venit o data la 5 luni ... dar poate sa fie si mai mare timpul in care nu iti vine . Depinde de fiecare organism [mentionez am 13 ani ]
App poate chiar si dupa 1 an sa se regleze :d, nu te speria nu e anormal dar daca vrei sa mergi la ginecolog iti spun : akl iti da anticonceptionale [iti regleaza menstruatia] dar altceva nu iti face
Succes :*
Dacă abia la 17 ani ţi-a venit prima dată menstruaţia, atunci acest aspect POATE fi o "problemă" ( acestea sunt cazuri foarte RARE, şi, de obicei, nu sunt ereditare; deci nu prea are legătură cu mama ta )!
Faptul că acum a întârziat ( au trecut 2 luni ) nu ar fi neobişnuit şi se datorează dereglărilor hormonale ( ale organismului tău ) - cu timpul, în 2-3 ani, ciclul se va regla...
De obicei, la această vârstă, aceste dereglări hormonale sunt generate de probleme medicale ( afecţiuni ale ovarelor, trompelor uterine sau uterului; cel mai frecvent : chist ovarian sau ovar polichistic )!
Cel mai IMPORTANT ar fi să faci un control ginecologic, la care să explici aceste aspecte şi medicul va verifica starea ovarelor/uterului/trompelor uterine ( îţi face o ecografie ) - şi astfel se înlătură orice "bănuială"!
Faptul ca esti sau nu virgina nu prea conteaza... important este ca a venit o luna te-a vazut si cred ca nu prea i-a placut de tine... asta este nu ai ce sa faci ai ramas fara.
glumesc!
asa se intampla la inceput, vine iregulat, vor mai trece cativa ani pana cand o sa vina regulat, si o sa fie ciclu, pentru ca acum nu prea este ciclica treaba
La multi ani! Sa stii ca nu este nici o problema, s-ar putea sa-ti vina si dupa 6 luni.\www.noifetele.ro/
Hei.
Cam tarziu dar merge
Nu are nimic doar ca la inceput este neregulata Nu-ti fa griji
Timp de 2 anio sa iti vina neregulat! dar mie nu mi-a venit de multe ori la data gresita! esti o norocoasa ca ti-a venit la anii astia
Vreau sa te felicit ca la 17 ani INCA mai esti virgina! ...si in legatura cu menstruatia lasa vine ea
Cam tarziu dar e bine si acum. Prima oara doar te insemneaza apoi iti poate veni chiar si dupa 6 luni de zile. Si la inceput o sa-ti vina neregulat.