| aaa10 a întrebat:

Buna in sfarsit sunt fericit pentru ca iubitul vecinei a plecat si m-am mutat la ea iubitul ei vine peste 3 saptamani asa ca eu si cu vecina ne distram si aseara m-am culcat cu ea credeti ca o sa il lase pe iubitul ei si o sa inceapa o relatie cu mine?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Macar stii ca e cùrva si alea nu se tin bine de relatii, schimba oamenii constant

| Adry05 a răspuns:

Mă îndoiesc, probabil omu o întreține și de aia stă cu el, pe tine te ține de sdistracție cât e el plecat

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca ii va da ''vant'' iubitului ei, dar asa ceva se poate intampla in realitate, doar in cazul in care vei reusi sa-i provoci placeri maxime si satisfactii de neuitat, in urma carora ea sa fie cea care-si da seama ce inseamna un ''mascul'' cu adevarat viril si super potent, capabil sa o faca pe partenera de sex sa urce chiar si... pe pereti. laughing

| Sofer a răspuns:

Tot la iubi ei se intoarce.

| Nonolita a răspuns:

Nu cred. E destul de neserioasa tipa, dar nici tu nu esti mai prejos.

| Nonolita a răspuns (pentru aaa10):

Ea are sa va joace pe degete pe amandoi. Are sa va duca cu vorba si isi va bate joc de fiecare, oricati vor trece prin patul ei. Fapta de azi o dovedeste.

| Adyy5 a răspuns (pentru aaa10):

Daca l-a lăsat pe ăla pentru tine nu crezi că va face la fel cu tine pentru un altul? Și tu ești un jeg că faci asta știind că are o relație.