S-ar putea sa o ti "pe jar" pana va sari in bratele altui barbat pentru ca nu va astepta ani ca tu sa ii faci cadou un buchet de trandafiri rosii Spune-i ce simti ..sau taci din gura si sarut-o....nu este greu! Si daca nu ii va placea sa-ti ceri iertare Cel mai rapid, simplu si eficient mod de a arata unei persoane dragostea Sper ca ti-am fost de ajutor :*
Hei..Deci. Nu trebuie sa fi "romantic" doar ca ea asteapta doar ceva sincer ..Si nu trebuie sa ai anumite replici "de agatat" cum au toti pampalai. Spune-i ce simti.Ce iti trece prin inima. Poate nu ma iei in considerarea vazand faptul` ca am doar 13-14 ani...Dar. Crede-ma ca. ASta asteapta. Ceva sincer, inocent..Cum e dragostea in general..Ai o fata care s-a deschis in fata ta. Nu o pierde daca tot zici ca e atat de speciala! Multa baftaa :*
Mai bine lasa "pusul pe jar" .Ea asteapta sa-i spui un "Te iubesc" din toata inima. Daca chiar tii la ea si te intelegi cu ea spune-i ca o iubesti cu adevarat si ca nu ai mai simtit asta pentru nimeni.Si da-i si un tradafir ca sa fie mai dragut. Sper ca te-am ajutat
Da cine p*** mea esti tu sa-l controlezi ma? Spre diferenta de tine poate la el se uita 100 de femei si la tine ecranul calculatorului, singurul lucru care te face sa te simti `smecher`. Mori in chinuri!
Ma cretinule, da' care e problema ta pana la urma? Daca omul vrea sa puna de zece ori bine, daca nu tot bine. nu esti obligat sa raspunzi nici cand intreaba prima data daca esti prea preocupat. Ia mai da-te tu in mortii tai!
Problema mea e că băiatul ăsta nu caută ajutor, l-a primit deja, pune întrebarea doar aşa ca să enerveze lumea.
Ia hai, gata cu atenţia pe ziua de azi, cumpără-ţi un câine sau ceva...