Urmeaza-ti inima! Du-te la baiatu' asta si fa orice pentru el! Doar i-l iubesti enorm, nu?
Mai intai incep cu mutatul, eu iti sugerez sa nu te muti in clasa cu el daca ai intentii serioase pentru ca apoi poate o sa va certati urat si o sa va vedeti in fiecare zi, lucru care nu o sa va placa. [plus ca o sa va cam plictisiti unul de celalalt.]
Imi pare rau pentru tine ca nu ai facut ce trebuia atunci cand era cazul, dar multi facem greseala asta deci nu e nimic grav, totusi mi se pare destul de aiurea sa te bagi peste relatia lui ca niciodata nu poti fi sigura de ceea ce simte, poate o iubeste pe ea si tie ti se pare doar o "iluzie" cum ca te-ar placea pe tine. Daca nu pui pe cineva sa afle de la el daca inca te place, atunci nu te baga intre ei.Incearca sa conversezi din nou cu el, sa te bagi in seama, sa te remarce si daca relatia lui "se duce" atunci e sansa ta sa-l 'recastigi' . Cel mai important e sa-i dai semne ca iti place de el si ca iti pare rau pentru cum l-ai tratat! Mult succes
00Andreea008 întreabă: