Cred ca si eu as fi procedat la fel. E greu si obositor sa tot impingi pe cineva de la spate si in loc sa progresezi te trage inapoi. Nu ar fi durat prea mult si e bine ca s-a intamplat dupa doar 1 an. Incearca sa te concentrezi pe relatia ta, sa nu te simti vinovata si sa nu ai regrete! Nu-ti mai reprosa ca l-ai abandonat si te-ai gandit numai la tine.in primul rand tie trebuie sa-ti fie bine! Uita-l definitiv, nu te mai uita la trecut!
Eu cred ca ai procedat corect. Probabil ca daca as fi fost in situatia respectiva si eu as fi procedat la fel. Gandeste-te cum ar fi sa iti petreci viata, sau o parte din viata alaturi de un om care nu are nici un scop, care nu viseaza la nimic. Ai luat decizia potrivita dupa parerea mea.
Nu ai facut bine ca l-ai parasit.trebuie doar sa il impingi de la spate sa faca si el ceva.si sunt sigura ca reuseai.nu stiu ce ai putea sa faci ceva sa nu te mai simti vinovata. oricum daca acum aveti alte relatii lasa lucrurile asa.
In opinia mea ai facut o alegere foarte buna. Desi spui ca il iubeai mult, in viitor realtia s-ar fi clatinat din motivele pe care tu le-ai invocat. Tu doresti o cariera solida intr-un domeniu, adica ai aspiratii mari, el nu tinteste asa de sus. Dupa cum vezi aici e o mare diferenta intre voi.
Apoi el e cel care a calcat primul stramb mintindu-te. I-ai spus ce doresti de la el dar nu a facut nimic in privinta asta desi banuia ca urma o despartire in acest caz.
Si in caz ca ajungi iar impreuna cu el( ceea ce nu iti recomand) ai mare atentie. Va cauta sa se razbune(cel mai probabil).
Ai facut bine...Eu personal am cunoscut un cuplu cam ca voi:ea studenta, el muncea in Spania. Dupa vreo 2 ani s-au despartit... iar ea s-a casatorit la mai putin de un an cu un baiat "ca ea" ca sa zic asa.Deci ai luat decizia corecta. Oricum v-ati fi despartit mai devreme sau mai tarziu.
Nu cred ca ai facut bine.Trebuia sa te tii de capul lui pana facea ca tine.In viata te poti realiza cand vrei(important e sa vrei) dar iubire adevarata nu gasesti cand ai tu chef.