anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In trecut cam vreo 4 ani, am avut un iubit pe care l-am iubit cu toata fiinta mea, care ma făcea sa înnebunesc numai cand ii auzeam numele... între noi cu timpul lucrurile nu prea au mai mers din cauza geloziei pe care el o avea tot timpul.El s-a cuplat cu alta, apoi cu timpul si eu cu altul.Cu acesta nu simțeam nimic, cand ma saruta nu aveam fiori cum aveam pentru fostul sau sa simt nevoia de a ma culca cu el...M-am despărțit de el, fostul la fel(nu ca am fi planuit). Ei, acum in seara aceasta, fostul m-a cautat, ne-am stabilit o iesire, iar la un moment am început să ne sărutam, iar eu ma aprinsesem toata sa zic asa, tremuram stiind ca ii simt buzele, ceea ce cu celălalt nu am simtit absolut nimic. Deci ce inseamna asta? laughing Pot spune ca au fost momente când celălat voia să "facem dragoste" însă eu nu aveam chef, nu mă tenta, la fel ca în cazul băieților cand nu li se scoala sa zic asa laughing)) însă cu fostul imediat m-au luat toate căldurile laughing)Nu am făcut nimic acum, doar ne-am revazut, am vorbit si ne-am saturat. Oare încă si el mai simte ceva pentru mine din moment ce s-a tot rugat de mine sa ies? Pt ca eu chiar nu voiam iar el m-a făcut să ies pacalindu-ma ca vrea sa imi spuna ceva fata-n fata laughing))))

11 răspunsuri:
| clauphotograph a răspuns:

În ziua de azi Mersul pe încredere e ca mersul pe sfoară... Deci e mai bine singur și sa te distrezi cu prietenii decât sa mai pui suflet aiurea și după sa suferi...

| Carinaaaaaaaaa a răspuns (pentru clauphotograph):

Ai dreptate mare!?

| clauphotograph a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

Mulțumesc!

| RAY a răspuns:

Frumoasa poveste

| Carinaaaaaaaaa a răspuns (pentru RAY):

Serios? Sau esti ironic? laughing

| RAY a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

Serios,e chiar frumoasa, in principu eu nu citesc povesti, dar asta ma uimit

| Violleta2022 a răspuns:

Mda, o ultima scanteie inainte de marea dezamagire.
Nu cred in ciorba reincalzita!
Daca relatia asta nu a functionat la inceput, cand erati indragostiti unul de altul si apoi chiar v-ati inselat cu alti parteneri, nu va rezista niciodata, fiind doar o chestie de zile sau saptamani, pana vor apare primele discutii si certuri.
Odata increderea distrusa, nu se mai poate "lipii" nimic.

| sofisis a răspuns:

Eu nu cred ca simte nimic pentru tine. Poate atractie fizica cel mult

| Emma30555 a răspuns:

Pai simte, dar vedeți pe parcurs ce iese sau ce intenții are. Îl iubești dar ai grija ca gelozia e greu de suportat mai ales dacă e total absurda, mie geloșii mi se par ca au probleme... În fine, dacă tu îl iubești și te face fericita asta contează de fapt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care arata mai bine dintre ei? Poate al doilea era mai urat si de aia nu vroiai sa te culci cu el.

Răspuns utilizator avertizat