anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, în ultima perioada am niște stări foarte ciudate
( greață, amețeală, stări intense de vomă). Am făcut doua teste de sarcina la un interval de doua săptămâni și ambele au ieșit negative, luna trecuta menstruația a fost regulata iar acum am început sa am niște scurgeri vaginale la început rozalii iar acum maro. E posibil sa fiu insarcinata? Ideea e ca nu am cum sa merg acum la medic pentru un răspuns clar.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi bine daca ai/ati reusi sa intelegeti si sa cunosateti pana la urma, ca dupa ce s-a format si s-a instalat prin procesul de nidatie ovulul fecundat in endometrul care acopera peretele interior al uterului, practic este cu totul imposibil sa mai apara sangerari. Orice sangerare care apare dupa procesul de nidatie, reprezinta un foarte serios semnal de alarma, fiindca chiar si cea mai mica/slaba sangerarea care apare dupa nidatie de regula in majoritatea cazurilor anunta producerea unui avort spontan.
Doar daca testele de sarcina au fost efectuate dupa ce au trecut minim 18-21 de zile de la data ultimului act sexual neprotejat, numai in acel caz rezultatul NEGATIV pot fi luat in considerare. Daca al 2-lea test de sarcina a fost facut la momentul OPTIM adica dupa trecerea a 21 de zile de la ultimul sex neprotejat, in acel caz in proportie de peste 98-99% este IMPOSIBIL sa existe o sarcina formata si instalata in uter. Multa sanatate!

| mentholinks a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Imposibil conform dex, inseamna ceva care nu poate exista deci ar trebui sa fie sanse 0. Sau cercetarile lasa loc si pentru miracole?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si noi de unde sa stim, vrei sa ghicim? Mergi la doctor si numai fă atîtea teste ca nu aflii nimic acum. Unde esti de nu poti merge la doctor? Nu esti in România? Te duci la medic cînd o sa vii inapoi in țară.

| Andreeush a răspuns:

Probabil că sunt simptome premenstruale.
Sfatul meu ar fi să te protejezi când ai un contact sexual.

| Username272 a răspuns:

Scurgerile astea apar inainte de menstruatie, greturile pot fi din alte cauze, consulta doctorul de familie

| Czsqjswtah a răspuns:

Cati ani ai? ai avut contact sexual?