| getutageo a întrebat:

in ultimele 2 luni am avut o durere de cap insuportabila(am crezut ca am racit), zilele trecute am vorbit cu o fata si a spus ca este posibil sa fie de la cola (beau fiarte multa) este posibil sa fie de la cola sau este alta cauza?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Este posibil sa fie si de la cola, nu stiu ce tot beti cofeina otravita de aia, mai putin ca e mai sanatos, dar pot sa fie si alte motive. Ia nu mai bea cola timp de vreo 5 zile macar si daca tot te doare capul du-te la doctor, pot sa fie alte chestii si mai grave si se mai poate sa fie din cauza consumului de cola. Sa sti ca, cola e cancerigena!
Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzzzzzz

3 răspunsuri:
| mytzzy_8364 a răspuns:

In primul rand se scrie ''foarte"si nu fiarte si se poate sa fie de la cola sau de la sucurile acidulatehappy

| Alexutsa_2737 a răspuns:

Acum depinde poate fi si de la colo si de la mai multe daca spui ca te doare de 2 luni mai bine te duci la doctor. Anumite boli se exprima printr-o banala durere de cap. Adica poate sa fie o tumoare pe creier si sa te doara tare tare capu.

| calin1993 a răspuns:

Cola nu e buna. Mai bine bei Mirinda. sau orice.Si de la cola sa stii ca te vei ingrasa... Si are si aspartan care nu e bun. este ca un fel de otrava...