Da faza e ca la inceput vb ffff mult aveati totul in comun si acum va cunoasteti reciproc ca pe mana voastra, si jim carrey daca era prietenul tau asa deveneati, sa tii minte ca ce e prea mult strica.
Ca raspuns pentru problema ta incercati barfele (chiar daca baietii spun ca nu barfesc le plac sa vb despre prietena cea mai buna a ta )Puteti sa discutati despre nu stiu problemele omenirii teoria big bang, despre evrei si cum conduc lumea ) (glumesc) Dar daca problema nu este lipsa de subiecte de discutat si el doar nu vrea sa vb cu tine trebuie sa il intrebi in fata ce se intampla de ce s-a schimbat totul poti sa fii ceva de genu serioasa " ne am cam racit vad ca tie nu ti pasa de mine bla bla bla bla bla " si ar putea sa semene ca o despartire si dupa ce i ai enuntat toate problemele, bine sa nu dai numai pe el vina (stiu ca si eu sunt asa dar hai sa incercam sa... ) si dupa ce i ai enuntat problemele astepti sa vezi cum reactioneaza si atunci iti dai seama daca chiar tine la tine sau nu si a fost doar o problema minora (daca nu te am ajutat chiar deloc si sunt off topic imi cer scuze anticipat pentru 2 min irecuperabile pierdute din viata ta )
Mda.eu cred ca a intervenit monotonia pentru c ati luat-o prea tare de la inceput.prea mult timp vorbim duce la disparitia subiectelor de discutie.eu cred ca mai bine este sa va plimbati in parc sau sa iesiti undeva pentru c e una sa vb pe mess sau la tel si alta sa va intalniti
Pai eu cred ca nu al trbuii sa te ingrijorezi! doar daca incepe sa te respinga sa nu te mei sune deloc!