| Lilia2621 a întrebat:

in ultimul timp ma inervez foarte repede, si nu stiu care ar fi motivul.Am 16 ani jumate, sunt fata, si am fumat un an jumate, ocazional. In ultimile 2 luni am fumat doar 5, si acum vreau sa-l las. Si de jumatate de an consum alcool in cantitati mari, cind merg la discoteca sau cind es cu prietenele, asta se intimpla o data sau de 2 ori pe luna. Poate aceste lucruri sa ma fi adus la aceasta stare sa fiu nervoasa? Atentionez ca droguri nu am folosit niciodata. Acum chiar vreau sa corectez totul ca sunt constienta de ce greseli am facut. As vrea ceva niste articole psihologice care mi-ar limpezi putin mintea? Un linc ceva.

dau fundita

va aduc cminte intrebarile la care vreau sa-mi raspundeti:
1. Daca aceste lucruri m-au adus la aceasta stare, adica fumatul si bautul.
2. Un linc cu articole psihologice.

15 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Http://www.alcooliciianonimi.ro/carte/solutie.htm? 7 vezi daca iti e de folos, dar eu zic asa, cu vointa, urnesti muntii din loc, daca iti impui ai sa reusesti, nimic nu e imposibil, mult succes! si app.toate ti se trag de la alcool si tigara, iar acum se vad efectele...

| BraticeviciBogdan a răspuns:

Daca ti-ai inceput viata sexuala si in ultimul timp nu ai mai avut contacte sexuale poate fi un raspuns mai plauzibil...
Si eu fumez si beau (Fost barman actual Dj)
P.S. nu zic ca sa ma laud ci doar ca sa evidentiez faptul ca lucrez intr-un domeniu in care bautura si tigarile sunt din belsug si gratis si nu am avut si nici nu am probleme de agest fel.
Cunosc cateva fete care dupa o perioada de abstinenta devin irascibile... si asta se datoreaza hormonilor big grin

| Lilia2621 explică (pentru BraticeviciBogdan):

Nu, inca sunt virginahappy

| BraticeviciBogdan a răspuns (pentru Lilia2621):

Sincere felicitari... altele la varsta ta sa zicem ca au ceva kilometraj.

Ar fii o idee sa mai lasi nitel bautura si tigarile, nu de tot dar sa reduci macar la jumatate consumul lor

Pai bautura n-am consumat de 3 luni, si nici nu vreau, iar sa fumez nici nu ma atrage, choiar imi este greata cind le vad... acum vreau totul sa corectez, am inceput sa ma gindesc la sanatate si am inceput sa ma ocup cu sportul...

Sigur ai 16 ani? laughing

De ce intrebi, nu par ca as avea?

Sa spunem ca nu gandesti ca o fetita de 16 ani tongue

Adica? gindesc ca una mai mare sau ca una mai mica?

Pari de 18-19

big grinbig grin Multi mi-au zis-ohappy dar am doar 16happy

Felicitari, tine-o tot asa

Mersihappy

| Claudiu_Mamularu_1997 a răspuns:

A te inerva inseamna a te excita
si da este o posibilitate ca din cauza vietii tale dezordonate sa devi mai indispusa si stresata