Fetelor le plac barbatii, comportamentul tau nu e de barbat, cand sunteti singuri incearca sa o imbratisezi si daca nu refuza, incearca sa o saruti. Bun de aici se pot intampla doar doua lucruri, ramane impresionata de comportamentul tau si va dori sa mai aiba de a face cu tine, iar pe de alta parte te impinge, iti da o palma peste bot si un picior in oo, depinde de norocul tau, eu ti-as sugera sa nu ii iei flori sau ceva de genu.(Tot ce vreau sa iti explic e ca ia si-a facut o imagine proasta despre tine si de aia nu mai vrea sa aiba de a face cu tine, deoarece pur si simplu s-a plictisit de tine, iar cel mai bun acum e sa iti schimbi comportamentul, dar daca ia e bolnava acum, s-ar putea sa nu se intample chiar atat de grav cum ti-am zis mai sus, eu ti-as sugera sa porti pe tine boxerii, daca se poate vreo 4-5 perechi, ai incredere in mine ca nu mai simti nimic, absoarbe impacu...am glumit mah)
Buna.
Daca vorbiti pe mess baga-te cu ea in seama, dar eu zic ca cel mai bine ar fi sa faci rost de nr ei de mobil si sa o suni sa-i spui ca ti-ar face o mare si deosebita placere sa va intalniti sa vorbiti.
Fa-o in asa fel incat sa isi dea seama de bune tale intentii.Fii dragastos cu ea, ajut-o cand are nevoie de ceva, daca nu o deranjeaza sun-o macar o data la 2-3 zile sa o intrebi ce mai face + o vrajeala mica nu strica acolo.intelegi tu ce vreau sa spun:p
Ia un buchet frumos de flori si du-te la ea, arata-i ca esti ingrijorat ca e bolnava si ca iti pasa de ea. Daca nu la ea, macar in fata blocului/casei si cand esti acolo sun-o si cheam-o pana afara, surprinde-o, o va misca gestul asta iti spun euca sunt fata.
Stiu ca iti este greu cand iti amintesti ca a fost impreuna cu prietenul tau, dar daca stai tot timpul cu chestia asta in suflet nu ajungi niciunde.Trebuie sa treci peste asta si sa te gandesti la viitor, asta pentru binele tau nu mai poti face nimic oricum, ce a fost a fost, dar in schimb poti face ceva pentru tine si ea.Deci nu mai pierde timpul si sun-o, du-te la ea, din ce am citit mai sus sigur nu ii esti indiferent asa ca va fi placut surprinsa de gestul tau
Succes!
Du-te la ea si cand o gasesti ia-o in brate si spune-i ca iti pare rau si ca vrei sa-i fii alaturi in momentele grele, ia-o deoparte si vorbiti, spune-i ca ea a fost prima taiubire si daca chiar tii la ea arata-i tot ce ai scris aici si arata-i si mesajul de la mine ca sa nu creada ca l-ai facut doar asa sa o ranesti iar
arata-i cat tii la ea dar nu fii prea insistent deoarece ea e lovita acum
si sincer ai grija de ea
acum ori niciodata
nu are cum sa ti se intample ceva rau
ai grija caci s-ar putea sa faca vreo prostie fiind in aceasta depresie si nu cred ca vrei sa se duca sus in cer
te rog eu fa ce ti-am zis pentru ca imi pare foarte rau de manadoi
crede-ma ca am plans cat am citit ce ai scris
sunt si eu fata si stiu cum se simte si stiu ce poate face intr-o astfel de depresie daca cineva care sa fie sincer nu ii este alaturi
daca o iubesti fii tu acela
si las-o sa citeasca ce ai scris! [fara rusine]
nu ai nimic de pierdut si daca nu reusesti macar vei sti ca ai incercat
bafta!
sa ma tii la curent!
@ecstasy Am incercat nimic... Trebuie sa fac ceva extraordinar dupa cum am spus este bolnava adica ceva mai serios nu racita sau altceva cazual.
Am citit ce am scris am vazut ca am facut multe greseli gramaticale scuze emotiile sunt peste cap. Ce am uitat sa spun este ca si eu nu pot sa trec peste faptul ca a fost cu tovarasu meu... Sunt doar o imagine trista a vieti.
De cand am vb cu ea acum ma ****, nu are ochi pentru mine! Habar nu am de ce? Atunci cand nu vb cu ea era tripata iar acum nu? pff.