Probabil ca vede acum ca esti cu alt baiat si ca ti'e mai bine a inceput sa fie gelos...si de aia se uita insistent la tine...nu il baga in seama... poate scopul lui e doar sa te faca sa te desparti de prietenul tau actual si dupa aia sa te lase balta... daca esti fericita cu noul prieten de ce sa te intorci la cel cu care ai suferit...gandeste'te de doua ori inainte sa faci chestia asta si poate o sa realizezi ca ti; e mai bine acum
Am inceput sa vb iar cu S. mi-a zis ca ma iubeste si m-a iubit tot timpul cat am fost despartiti... si de suferit am suferit amandoi pentru ca amandoi eram de vina pentru certurile noastre... chiar azi am fost la el acasa sa vorbim... m-a imbratisat asa cum o facea odata si mi-a zis ca ma iubeste. nu stiu ce sa mai fac
Sunt cam in aceeasi situatie ca si tine. stiu cum e.parerea mea e ca S. nu merita nimic din partea ta. mai ales ca ai o relatie deja de 5 luni cel mai bine ar fi sa te bazezi pe relatia cu A. sa te gandesti la mai mult si sa vrei mai mult. da-l uitarii pe S. iti garantez ca nu merita nimic din partea ta. succes!
AlexEjmecheru întreabă: