Pai nu prea conteaza varsta.Atata timp cat va placeti amandoi nu conteaza varsta.Ar trebui sa mai vorbiti chiar daca iti place de el nu rnunta doar ca e cu 10 ani mai mare.
P.S. Eu am vorbit cu un tip de 23 de ani si totul a fost ok desi eu tot 14 ani am
okk nu am vbit in viata mea cu el. si din moment ce lucreaza mai ales ca lucreaza in politica eu il vad ca pe o persoana serioasa.dc sar gadi el macar sa vorbeasca cu mine o pustoaica de 14 ani?
Pai nu sti ce are baiatu in cap, poate pare el serios asa dar daca nu e?
Cerei adresa de mess si vorbiti.
De curiozitate da-mi si mie linkul lui de la facebook(sunt chiar curioasa scuze de intentia mea) Doar daca vrei (prin mesaj privat sau aici cum vrei)
Si sa vad cum arata si poate iti dau sfat
Ok nupot saq iti trim mesaj ca cij=k nu sunt senior... uite ia id-ul asta >
lalaura980
Ti-am dat add
mai asteapta si tu 5-6 ani poate atunci e liber. asa ca sa nu-ti spulberam in totalitate visul. Dar pana peste 5-6 sigur o sa fi cu alt cineva care probabil o sa fie de varsta tha.
Mai sunt o groza de clupuri care au diferenta de varsta de 10 ani si oricum la o anumita varta nu se mai recunoaste dupa fizic care e mai mare si care e mai mic.eu as zice sa nu te dai batuta doar pentru ca e mai mare.adica este un cuplu (oke sunt vedete si au jucat intr-un serial impreuna) si intre ei tot 10 ani e diferenta si pentru aia se iubesc si lumea ii iubeste si ii respecta chiar daca fata are 23 si baiatu 33, succes in continuare :*
Pai sincer, totusi ar fi mai bine sa incerci sa il uiti, adica stiu ca e greu Totusi, dar incearca sa nu te mai gandesti la acea clipa, si oricum e prea mare pentru tine. Daca erau 2-3 ani, bine fie maxim 5 ani diferenta era cat de cat ok, dar il vad totusi prea mare pentru tine, si pe langa ca le are cu politica, mai aiurea Asa ca, incearca sa te uiti mai bine prin jurul tau, poate o sa gasesti altul care o sa iti placa mai mult, si o sa il poti uita Oricum, dupa parerea mea, cred ca o sa il uiti usor, deoarece intre voi doi nu a ajuns sa se intample nimic. sper ca ti-a fost de folos sfatul meu. Take care!
ascovit întreabă: