Sangerarea poate sa fie sangerarea de implantare sau ai pierdut sarcina. Dacă a doua linie există și dacă nu se vede foarte bine, ești însărcinată. De-aia se vede mai slab fiindcă ești la începutul sarcinii și nivelul de hcg e mic. Eu totuși îți recomand sa mergi la un ginecolog...
Test pozitiv, sangerare...
Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Nu suntem medici ginecologi, mergi la medicul tau ginecolog pentru consultatie si diagnostice corecte.
Nu înțeleg care e problema ta. Am pus o întrebare, poate a mai pățit cineva! Te-ai gândit ca poate din cauza locului de muncă nu îmi permit să merg așa de pe o zis pe alta la ginecolog? Altădată dacă nu te interesează subiectul, treci peste și veziți de treaba ta!
Nu e vorba de bani doar ca locul de muncă nu mi permite să merg de pe o zi pe alta la medic..de aceea am și scris aici cu gândul ca a mai pățit careva? îți mulțumesc oricum
Momentan nu îmi dau seama ce e! Am avut 3 teste pozitive doar ca a doua linie era ștearsă, asta la toate 3 testele. Acuma am zis să mai aștept până trece sângerarea și să mai fac un test. Am înțeles ca ar putea fi menstruatie peste sarcină?♀️ mulțumesc pentru răspuns oricum!
Testul se face la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat.
Abia dupa 3 saptamani apar niveluri detectabile ale hormonului hCG
Da da. Exista și asa ceva. Dar nu e un semn chiar bun. Câteodată femeia n-are nimic și câteodată apar complicații. De-aia ar trebui sa faci o vizită la ginecolog pana nu e prea târziu. Sa nu ai hemoragie