| DAli1234567898 a întrebat:

Bună,în urmă cu 4/5 zile mi-am făcut test de sarcină și a ieșit pozitiv doar ca a doua linie era puțin mai incolora! Pe urmă am mai făcut 2 teste care au ieșit și ele pozitive la fel! Acum am început să sângerez! A mai pățit cineva? Știți cumva ce ar putea fi? (menționez ca încerc să rămân însărcinată )

9 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Sangerarea poate sa fie sangerarea de implantare sau ai pierdut sarcina. Dacă a doua linie există și dacă nu se vede foarte bine, ești însărcinată. De-aia se vede mai slab fiindcă ești la începutul sarcinii și nivelul de hcg e mic. Eu totuși îți recomand sa mergi la un ginecolog...

| Violleta2022 a răspuns:

Sa fie cu noroc!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Test pozitiv, sangerare...
Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu suntem medici ginecologi, mergi la medicul tau ginecolog pentru consultatie si diagnostice corecte.

| DAli1234567898 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu înțeleg care e problema ta. Am pus o întrebare, poate a mai pățit cineva! Te-ai gândit ca poate din cauza locului de muncă nu îmi permit să merg așa de pe o zis pe alta la ginecolog? Altădată dacă nu te interesează subiectul, treci peste și veziți de treaba ta!

| DAli1234567898 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu e vorba de bani doar ca locul de muncă nu mi permite să merg de pe o zi pe alta la medic..de aceea am și scris aici cu gândul ca a mai pățit careva? îți mulțumesc oricum

| DAli1234567898 explică (pentru annonimaaaa555):

Momentan nu îmi dau seama ce e! Am avut 3 teste pozitive doar ca a doua linie era ștearsă, asta la toate 3 testele. Acuma am zis să mai aștept până trece sângerarea și să mai fac un test. Am înțeles ca ar putea fi menstruatie peste sarcină?‍♀️ mulțumesc pentru răspuns oricum!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Testul se face la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat.
Abia dupa 3 saptamani apar niveluri detectabile ale hormonului hCG

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru DAli1234567898):

Da da. Exista și asa ceva. Dar nu e un semn chiar bun. Câteodată femeia n-are nimic și câteodată apar complicații. De-aia ar trebui sa faci o vizită la ginecolog pana nu e prea târziu. Sa nu ai hemoragie