Cred că atâta timp cât nu îți dă motive să te îndoiești în viața reală și își face timp să te caute, nu ar trebui să îți faci griji. probabil că nu îți poate răspunde la mesaje sau nu le vede. dupa cum ai spus si tu, este ocupat si își pierde nopțile, este normal să fie obosit.
Cu cât te adâncești mai mult intr-o relație, cu atât persoana de lângă tine devine mai relaxată în preajma ta...cred că se comportă perfect normal, iar până nu o sa facă ceva care să îți dea de bănuit în realitate, doar pune-te în locul lui si încearcă să îl înțelegi.
Multa bafta!
Eu cred ca e totul ok. E normal sa se mai raceasca lucrurile putin dupa un timp, mai ales daca el e atat de ocupat. Pentru linistea ta ai putea avea o discutie deschisa cu el, pe un ton normal ca sa nu para ca-l certi sau ii reprosezi.
Sunt Rac si suntem foarte ciudati, mi s-a mai spus ca reactionez urat si ca ma schimb fara niciun motiv.Din pacate, am de pierdut dar nu am ce face, asa sunt eu.In primul rand, cred ca iti doresti atat de mult ca relatia voastra sa mearga perfect incat orice mic lucru il privesti ca pe o ignorare.Cred ca esti tipul de persoana careia ii place afectiunea. Daca intr-adevar simti ca se departeaza de tine, fa si tu la fel. Daca intr-adevar te iubeste, te va suna.Succes!