| IuliaLy a întrebat:

In urma cu 8-9 luni, am incheiat o relatie de aproximativ 3 ani. Recent am o relatie de 2 luni, care la inceput s-a dovedit a fi cea mai frumoasa relatie pe care o pot avea, deoarece ne intalneam zilnic si de cate 2 ori pe zi mentionez ca atunci nu prea avea de lucru ( face site-uri online), chestia asta a durat cam o luna unde totul a mers perfect, era un vis frumos. De aproximativ 3 saptamani s-a cam schimbat,asta insemnand nu prea imi mai trimite mesaje sau ma suna,intr-adevar isi cam pierde noptiile si doarme pe timpul zilei, de cateva ori am reactionat foarte urat pe nici un motiv,fapt pentru care l-am indepartat un pic din cate a spus si el,desi l-am intrebat daca isi doreste cu adevarat relatia asta si mi-a raspuns spunand " Da,daca nu imi doream relatia asta nu eram aici", aici insemnand la mine la munca, eu lucrez pe timp de noapte la un dispecerat 1/1 si apreciez faptul ca face niste eforturi ca sa vina aici caci nu lucrez nici aproape de zona unde sta el,dar este schimbat sau cel putin mi se pare,inainte vorbeam foarte mult acum mai rar,nu mai imi raspunde la mesaje de multe ori... Desi cand ne vedem este cat se poate de normal,doar cand nu ne vedem este schimbat, sa mi se para mie sau sa fie altceva? Am nevoie sa inteleg mai bine un Rac sau un barbat in general. Astept raspunsuri, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| cameliaTpU a răspuns:

Cred că atâta timp cât nu îți dă motive să te îndoiești în viața reală și își face timp să te caute, nu ar trebui să îți faci griji. probabil că nu îți poate răspunde la mesaje sau nu le vede. dupa cum ai spus si tu, este ocupat si își pierde nopțile, este normal să fie obosit.
Cu cât te adâncești mai mult intr-o relație, cu atât persoana de lângă tine devine mai relaxată în preajma ta...cred că se comportă perfect normal, iar până nu o sa facă ceva care să îți dea de bănuit în realitate, doar pune-te în locul lui si încearcă să îl înțelegi.
Multa bafta!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca e totul ok. E normal sa se mai raceasca lucrurile putin dupa un timp, mai ales daca el e atat de ocupat. Pentru linistea ta ai putea avea o discutie deschisa cu el, pe un ton normal ca sa nu para ca-l certi sau ii reprosezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba ai avut se pare o relatie de 3 ani. Nu mereu o persoana ramane cum e la inceputul relatiei. Ma refer mai mult la atentie aici. Unii vor mai multa cum trece timpul, altii se plictisesc de atata atentie. Se pare ca el face din a 2 categorie pe cand tu din prima.

| viperra a răspuns:

Sunt Rac si suntem foarte ciudati, mi s-a mai spus ca reactionez urat si ca ma schimb fara niciun motiv.Din pacate, am de pierdut dar nu am ce face, asa sunt eu.In primul rand, cred ca iti doresti atat de mult ca relatia voastra sa mearga perfect incat orice mic lucru il privesti ca pe o ignorare.Cred ca esti tipul de persoana careia ii place afectiunea. Daca intr-adevar simti ca se departeaza de tine, fa si tu la fel. Daca intr-adevar te iubeste, te va suna.Succes!