| Alexandra06062017 a întrebat:

În urma cu o luna am avut întârziere de ciclu 3-4 zile și m-a ținut cam 5-6zile care țin să menționez am avut o sângerare mult mai putina fata de datile in care mă ținea 7 zile și îmi venea exagerat de mult. Acum problema este că mi-a venit mai repede cu câteva zile sunt în A4 a zi de mestruatie și îmi vine foarte puțin. mai țin să menționez că după terminarea ciclului in ziua 7 am întreținut relații sexuale cu logodnicul meu protejați credeam noi dar nu a fost așa, prezervativul era spart de asta sunt îngrijorată și peste 6 zile era ziua ovulației, ei bine prezervativul era spart am observat cat de cat repede dar ce era in prezervativ la scoatere din vagin a început să curgă din el. Se poate sa fiu însărcinată?

Răspuns Câştigător
| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Dupa cum stii, spermasupraviețuiește in interiorul vaginului tau câteva zile. Daca ti-a venit ciclu si ii cunosti culoarea si vascozitatea, șansele sunt foarte foarte mici sa ramai însărcinată. Mai ales daca nu ai simptome. Daca ai zis ca a curs din prezervativ la scoatere iar el era spart, inseamna ca spermă din el s-a scurs prin spărtura aia (o parte din ea) iar tu trebuia sa iei pilula aia... Cu asa ceva nu e de joacă. Mai ales daca nu va doriti bebe. Iar vorbind de perioada aia, ai fost in perioada nefertila si mai aveai mult si bine pana la ovulație. Deci e o chestie de noroc cum ar veni. Eu unul, spun ca sansele sa fii insarcinata sunt sub 30% mai ales daca a venit semaforul happy lubrifiati-va, si sa ejaculeze afara cu prezervativ. Nu e cum vreti dar stii o chestie. Adică esti sigur ca nu are cum

| Alexandra06062017 explică (pentru CatalinLaurentiu02):

Am vrut sa iau pastila de a doua zi dar în Germania se da doar pe baza de rețetă. Îți mulțumesc frumos pentru răspuns

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu erai în perioada fertila, nu poți fi gravida.

| Alexandra06062017 explică (pentru Emilian65):

Nu eram in perioada fertila, până la perioada fertila mai erau 6 zile

| sofisis a răspuns (pentru Alexandra06062017):

In situatia ta, adica la un ciclu neregulat, NU poti determina perioada de ovulatie deci nu ai de unde sa stii daca erai sau nu in zilele fertile.

| sofisis a răspuns:

Pai...da.Se poate.