| Mona1223 a întrebat:

Buna,
In urma cu o luna am avut un eveniment neplăcut la contactul cu iubitul, prezervativul a rămas înăuntru. Speriată am mers imediat la farmacie si la o ora am luat pastila ellaone, menstruatia a întârziat toata luna, a apărut doar secretie maro, poate sa fie acea secretie in locul menstruatiei? Am făcut 4 teste si toate negative.Acum am inceput sa am ceva dureri de burta si nu stiu ce sa fac, sa mai astept, e vreo problema? Oare s-a intamplat ceva sau sa astept ca va veni?
Va rog sa imi răspundeți, va multumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este posibil ca acea scurgere maronie sa reprezinte actuala menstruatie ANORMALA si cu totul ATIPCA. Hormonii din acea pastila nenorocita pe care ai folosit-o cel mai probabil cu totul INUTIL si in mod IRESPONSABIL au dereglat intreaga activitate hormonala din organismul tau si abia acum apar adevaratele efecte ngative/adverse.
Intreaga activitate hormonala si implicit si ciclul menstrual sunt complet dereglate si din acest motiv ciclul s-a prelungit foarte mult si menstruatia a devenit atipica/anormala ca mod de manifestare si desfasurare. Abia de acum vor apare si ''durerile de cap'' care te vor stresa si innebuni in lunile urmatoare.
Daca ai fi citit si te-ai fi informat corect, ai fi stiut : cand, cum si in ce conditii se poate forma sarcina si NU ai fi fugit ca o nebuna la farmacie ca sa cumperi si sa folosesti fara nicio recomandare medicala acea pastila blestemata si nenorocita, ci te-ai fi dus la un cabinet ginecologic, in acest moment NU ai fi in aceasta stare /situatie stresanta si neplacuta.
Fiindca In mod cert iti va fi de folos macar pe viitor pentru a fi cat mai corect informata, te sfatuiesc sa citesti cat mai atent posibil urmatorul raspuns (fara punctul 1. ) ) :
https://www.tpu.ro/......turbeze-a/
Se poate afirma fara nicio retinere ca NU esti insarcinata. Se poate presupune ca sangerarea care se manifesta in acest caz, reprezinta o menstruatie atipica si cu totul anormala din cauza dereglarilor hormonale
Multa sanatate!

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, este "normal" ce ti se intampla. Totul este din cauza pastilei. Ar putea sa apara aceasta secretie, iar menstruatia viitoare sa vina peste 28 de zile (sau cat ai tu) din acel moment.

Sigur o sa vina.

| Mona1223 explică (pentru DoarBogdan):

Sunt foarte stresata.normal ar fi a doua luna in care menstruatia nu vine la timp doar ca am un disconfort abdominal normal in 2 octombrie trebuia sa fie menstruatia normală la aproximativ 2 săptămâni după data de 2 a apărut o scurgere maro vreo 2, 3 zile, Nu stiu cand sa astept menstruatia acum. Oare sa fie de la acea pastila sa il fi dereglat asa rau. După atatea teste negative nu cred ca se pune problema de o sarcina

| Anemari456 a răspuns (pentru Mona1223):

Bună, după cât Timp tiai făcut testele?

| Mona1223 explică (pentru Anemari456):

Va multumesc din suflet tuturor pentru toate răspunsurile și parerile date, acum pe seara a venit menstruatia exact la 28 de zile de când trebuia sa vina in urma cu o luna. Va multumesc mult tuturor pentru păreri și ajutor

| Emilian65 a răspuns:

Daca menstruatia a intarziat, mergi de urgenta la un medic ginecolog pentru a vedea daca esti sau nu gravida.

| Mona1223 explică (pentru Emilian65):

Am făcut 5 teste toate negative...