| dariusmihai1 a întrebat:

Bună! În urma cu o săptămână am avut primul contact sexual neprotejat cu iubitul meu, iar acum mi-a aprut ceva alb în vagin și o mâncărime. El mi-a spus ca are o gâlma pe testicule din cauza ca nu a mai fost activ sexual de mult timp. Credeți că m-a mințit și are vreo boală?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Galma nu se face din faptul ca nu a avut contact sexual, nu are nici o legatura, poate fii o infectie la nivelul pielii care apare de cele mai multe ori din cauza igienei precare, e posibil sa fii luat de la el, trebuie sa consulti un ginecolog.

| Violleta2022 a răspuns:

Draga dariusmigai1 -sexul neprotejat intre gay duce si la contaminarea cu boli, cu transmitere sexuala, ceea ce s-a intamplat si la tine, luand tot ce a avut barbatul cu care ai intretinut sex anal fara prezervativ.

Mergi la un cabinet medical de boli Dermato-VENERICE sa-ti faci teste de BTS si sa iei tratament iar pe viitor, invata sa folosesti prezervativul, la absolut toate partidlee sexuale, ca nici un gay bolnav de sida sau alte BTS-uri, nu-ti va spune vreodata ca are boli, dimpotriva.

| Emilian65 a răspuns:

Nu cred ca te-a mințit. Dar, poate nici el nu știe ce are de la aceasta gama de care vorbești. Ar trebui sa consulte un medic urolog sa vadă dacă aceasta galma are efecte negative în timpul sexului.