"E pe banii parintilor si sunt convins ca ei nu ar fi de acord..."
Cand aveai 16-17 ani tac-tu statea dupa curu` tau sa vada daca mai esti virgin?
Ce dracului are sexul cu lipsa de respect? Si mai ales ce treaba au banii parintilor cu asta? Daca parintii te intretin nu inseamna ca esti sclav pe plantatie si trebuie sa faci/nu faci doar ce vor/nu vor ei.
La 17 ani chiar nu ştii nimic despre corpul tău? La anul o să fii majoră şi o sa ai dreptul la vot...
Nu contează vârsta frate, daca ea e pregătită să o facă, nu mai fi rasist, au peste vârsta legală în România.
Nu e adevărat frate, înseamnă că toți oamenii care au ajuns avocați, polițiști, medici și au făcut-o la 16-17 ani sunt ratați, nu-i așa, contează ce zestre genetica ai și intelectul, poți să o faci la 16-17 și să poți învăța foarte bine, nu schimba cu nimic relațiile intime intelectul, mai rușinos e sa rămână însărcinată.
Nu rămâi însărcinată de la lichidul preejaculator și ești încă virgina daca nu ai sângerat, eu îți recomand materiale despre reproducere, biologie clasa a7a-a8a și altele) sperma trebuie să ajungă înăuntru ca sa rămâi însărcinată și trebuie să fi in perioada fertilă.
Nu înțeleg de ce afirmi niște lucruri care nu își au rostul. Așa cum am spus in întrebare sunt virgina și ar fi fost primul act sexual. Eu am întrebat ceva dacă ai răspuns concret foarte bine dacă nu, te rog frumos sa te abții de comentarii care nu sunt cerute.