Banuiesc ca il cunosti destul de bine incat sa-mi spui daca e genul de baiat care flirteaza cu toate fetele sau nu. exista doua variante : ori te place si vrea sa te atraga facandu.te geloasa, ori pur si simplu se joaca cu sentimentele tale.doar tu poti sa stii care din cele doua variante este cea potrivita! succes
Pai e posibil sa fie un pic surpirs fiindca el ti-a marturisit sentimentele lui(ti-a spus ca te iubeste)si a vazut ca tu nu ai nicio reactie, posibil sa "se dea" la alte fete vrand sa te faca putin geloasa si intr-un final sa ii dai lui raspunsul pe care il asteapta.Parerea mea
E posibil sa-i placa de tine, dar este destul de probabil si faptul ca datorita faptului ca tu-l placi, sa ti se para ca sentimentul este reciproc. Este, de asemenea, posibil si sa te placa, sa vrea sa te faca geloasa. SAUU. Doar i se pare placut sa se joace.
Da este ff posibil sa te iubeasca ca asa fac indragostiti se fac gelosi unul pe altul mi sa inamplat
Okk e posibil sa te placa daca tu zici ca ati vorbit despre orice si ca el nu se da la o anumita fata, este doar un joc sa te faca geloasa sau sa-i cazi in brate...vezi si tu vorbeste cu el deschis pune-i cateva intrebari mai delicate si vezi in functie de raspuns iti dai tu seama daca te place sau doar se joaca! Mult noroc! FuNdInTa?
@Baiatul : mi-a zis ca ma iubeste ca prietena si eu i-am raspuns ca da si eu il iubesc. nu se referea la iubita
Poy sa stii ca e clar ca te place... dar du-te la el si intreaba-l cu, curaj daca te mai place sau daca mai tine la tine, asta e singurul mod de a afla daca te place! Eu zic sa te duci si sal intrebi intre 4 ochii atunci vei afla sigur:* pup... bafta:*(sper ca te-am ajutat.) Funda plz?