Ce sa se termine?
Sunteti intr-o relatie inexistenta,va imaginati ca sunteti impreuna,cand de fapt,nici prieteni nu sunteti!
Pentru ca prietenii sunt macar sinceri si nu profita de naivitatea celuilalt!
Desigur ca in orasul lui are pe cineva,lucru care ar trebui sa-l faci si tu.
Si,sa nu mai intri destul timp pe messenger!
E o relatie virtuala,care iti incurca viata si nu-ti permite sa fii libera,ai o relatie cu calculatorul tau,de fapt!
Inchide-l si iesi intre oameni,cu baiatul asta nu-s sanse, nu te mai saruta si tu cu fiecare smecheras care are un id si un fb!
Traieste live, acolo vei descoperi cu adevarat ceva care sa-ti umple inima!
Poate ca ai dreptate.Am intrebat mai multa lume si toti mi-au zis acelasi lucru: ca se foloseste de mine.Eu am tot incercat sa-i gasesc scuze atunci cand nu ma baga in seama.De sunat ma suna rar, dar pe mess cand ma vede online vorbeste cu mine.M-am decis sa-l testez si sa nu mai intru pe mess timp de 3-4 zile, sa vad daca ma suna, daca se intereseaza de mine.Pana si mama mea mi-a zis sa incetez cu el, pentru ca nu merge nicaieri "prietenia" asta.Cand a venit in orasul meu, nici nu a stat pe ganduri si a trecut la actiune...chiar daca s-a purtat frumos cu mine si a platit el totul.Inainte sa plece mi-a spus ca acum o sa luam o pauza, dar a continuat sa vorbeasca cu mine.Crezi ca ar trebui sa mai astept cateva zile si sa vad daca se va interesa de mine, sau nu are rost?
Bineintele,iubita!
Stai pe invizibil daca nu rezisti off line,dar lasa-l sa te caute el,daca iti place chiar asa mult!
Nu mi-am imaginat ca esti asa prinsa in relatia asta,nu parea din postarea initiala...
"Ascunde-te" cateva zile si vezi daca te cauta.
Pe urma,ia hotararile necesare.
Dar,crede-ma, e mult mai bine sa iubesti baiatul din vecini sau colegul de clasa, decat o tastatura si-un monitor!
Un ultim review! In cazul in care nu ma suna,nu se intereseaza de mine,ce ar trebui sa-i spun? Nu am multa experienta cu baietii,cu baiatul asta chiar am avut primul sarut,nu stiu de ce mi-a placut asa de mult de el,din moment ce, per total, e destul de indiferent cu mine.In vara era altfel, ma suna des, de 4-5 ori pe zi, dar atunci eram impreuna cum ar veni.Acum suntem doar prieteni,pentru ca suntem la distanta.Ma doare si pentru ca, atunci cand era aici, era foarte de treaba cu mine.Si nu inteleg un lucru,de la un timp tot vorbeste de faptul ca atunci cand mai vine aici,vrea sa vina si la mine acasa.Mi-a cerut si poze de cand eram mica, a zis ca vrea sa se intalneasca si cu parintii mei, chiar nu il inteleg.Sau oare doar se preface si tine legatura cu mine doar ca sa aiba cu cine sa-si piarda timpul cand vine aici? Parere? Promit, ultimul review!
Stai linistita,posteaza cate vrei,aici trebuie rezolvat necazul asta!
Daca nu are reactii la disparitia ta,ii spui ca a fost reusit tot teatrul lui,dar il poate continua pe plan local,acolo la el,sa nu se mai incurce cu drumuri si povesti SF,pentru ca tu nu mai crezi nimic.
Asta ar fi una,tai raul din radacina si foarte dur.
Pentru ca nu e de acceptat sa fiti amici departe si iubiti aproape!
E o joaca de-a dragostea,inima si sufletul nu au intrerupator "acum ne iubim","acum suntem prieteni"!
Cu alte cuvinte,sau sunteti impreuna,sau nu!
Este foarte placut pentru el sa stie ca are o prezenta placuta sa-l iubeasca... undeva!
Dar la tine nu se gandeste,o iubire nu se manifesta in felul asta,se poate doar intretine!
Lasa-l,te rog,fara tine cateva zile,o saptamana,poftim!
Si,hotarasti pe urma.
Gesturile lui sunt frumoase,dar nu exprima hotarare, nu stie ce vrea exact, te transforma intr-o rezerva flotanta si NU E BINE!
Asteapta.
Nu e mult o saptamana!
Multumesc! Chiar o sa fac asta, pentru ca m-am saturat si eu sa fiu folosita pe post de rezerva.Am avut o discutie cu el mai demult in legatura cu faptul ca la distanta suntem prieteni, iar fata in fata iubiti.Mi-a zis ca o relatie la distanta e diferita de cea fata in fata, dar a evitat raspunsul direct la intrebarea mea.Mi-a zis ca tine la mine si ca ma iubeste.Am vrut sa-l cred, chiar daca in sufletul meu stiu ca nu e asa.Dar acum chiar mi s-a pus pata, pentru ca de 2 luni jucam jocul asta de'a "iubirea".I-am spus ca nu mi se pare normal,a zis ca stie,apoi e evitat subiectul.M-ar durea sa stiu ca are pe altcineva acolo, dar tot ce se poate, avand in vedere ca noi vorbeam de obicei seara.Deci toata ziua nu stiu ce face.Am incercat sa-l fac gelos,si chiar pare gelos daca ii spun anumite lucruri de alti baieti,spune ca i-ar lua la bataie etc.Din cauza asta sunt foarte confuza,pentru ca cateodata pare ca chiar tine la mine,dar alteori ma ignora si pare ca nu e asa.El de obicei nici nu are minute pe telefon, dar un singur minut, cateva secunde din timpul lui cred ca ar putea sa-si sacrifice!Acum cred ca doar timpul va rezolva problema.de obicei, cand nu il vad o zi pe mess am senzatia ca a patit ceva daca nu a intrat, si asta am face sa ma simt foarte rau. Sper sa duc pana la capat totul.Multumesc din nou! La fel si celorlalti!
Bine spus "pare ca tine la tine"!
Pentru ca,intr-adevar,nu poti stii.
Daca reusesti sa lasi putin timp sa treaca("am avut calculatorul stricat"),vei vedea reactiile lui.
Normal ar fi sa te sune alarmat,dar si sa lamureasca o data pentru totdeauna ce si cum sunteti,nu sa ocoleasca subiectul!
Fii hotarata,nu mai amana,incertitudinea e mult mai rea decat o veste proasta, dar clara.
Vestea proasta o primesti o singura data, incertitudinea te poate macina ani in sir!
Eu tot as zice ca s-ar putea sa aiba pe cineva daca a zis ca,,... fata in fata suntem impreuna si la distanta prieteni... "
Atata timp cat iti zice doua lucruri diferite "El mi-a zis ca fata in fata suntem impreuna, iar la distanta suntem prieteni" eu nu as mai fi cu el...
Buna! Eu zic, Sa Nu Il Bagi In Seama 2-5 zile, Sa vedem daca e adevarat ca Te Iubeste. Sa vedem Daca iti va da un semn. Si in legatura cu intrebarea " Sa i spun ca totul s-a terminat " Poate suna cam aiurea, Dar fa ce Iti Spun Inimioara... BAFTA!
HappynewCenusa întreabă: