| Beibiiii a întrebat:

Inainte de toate, am nevoie de raspunsuri serioase. Am facut sex neprotejat. In momentul in care si-a scos penisul am simtit cum se scurge un lichid din vagin. El a ejaculat pe spate si mi-a spus ca nu are cum sa fie de la el. Pata de pe lenjerie era foarte mare (cat ambele palme intinse). E posibil sa fie de la mine acel lichid? Eu nu ma simteam atat de excitata si nu am avut orgasm. Inca o data, as aprecia sa nu raspundeti in bataie de joc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In timpul sexului glandele existente in mucoasa vaginala produc un lichid pentru lubrifiere denumit secretie vaginala. Cantitate acestei secretii este diferita chiar si in cazul aceleiasi femei depinzand de placerea si satisfactia resimtita in timpul sexului astfel ca in functie de anumite conditii cantitatea poate fi foarte mare si din acest motiv sa se scurga si sa formeze asa zisa "balta" sau "harta" sub sezutul femeii. Deoarece el a ejaculat ulterior rezulta ca secretia respectiva a provenitdin "pasarica" ta si este considerat ca fiind normal sa se intample uneori si asa. Multa sanatate.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E probabil de la amandoi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mîna! Acum orice e posibil, dar cred ca e de la el, daca zici ca era pata mare, sigur nu o fii facut sex de ceva timp si era plin, si bineinteles ca de la el era pata aceea mare, si acum el nu recunoaste. Ce vârstă ai tu? Dar el? Trebuie sa faci un test de sarcină sa vezi daca esti sau nu gravidă.

| Beibiiii explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu 19, el 25. El din cate mi-a spus nu a facut sex de mai bine de jumatate de an. Multumesc!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Beibiiii):

Tu esti in poză? mersi. sanatate multă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ti dai seama ca era plin. Sanatate multă.

| Violleta2022 a răspuns:

Desigur este atat secretia ta vaginala dar poate fi si sperma de la el.

| Emilian65 a răspuns:

Aceea secretie de care vorbesti, este de la tine.