Vbeste cu boboaca ( Diana ) daca am inteles eu bine si spune-i sa isi faca un alt id de mess, sau sa ii dea igg fostului pentru a nu a mai avea vreo legatura cu el, si dp mess, fb si asa mai departe. daca tine la tine va face lucrul asta. daca nu il face clar este sa o alegi pe mihaela
insa eu in locul tau as sta putin vreo 2 saptamani linistit, fara sa vorbesc cu vreuna din ele. sa iti limpezesti gandurile si apoi sa iti dai seama la acre tii mai mult si cu care te intelegi mai bine. uneori o prietenie trebuie sa ramana la stadiul de prietenie, daca se trece mai departe se poate strica totul.
din ce ai spus tu, mihaela chiar tine la tine. vbeste cu ea si nu o amagi pentru ca nu merita.
nu are rost sa mai discuti cu prietenul dianei. vbeste cu ea, spune-i sa o termine definitiv cu ala, pentru ca sunt atatea modalitati. sa ii verifici messu nu este o solutie, ins ca nu exista incredere.
Mai bine ti-ai lua o pauza, cum am mai zis, sa gandesti la rece situatia.
Succes in orice alegere ai face.
Indiferent de ce ai alege cineva va suferi, important este sa nu fi tu acela.
Mihaela nici nu se pune problema. Nu te lasa calcat de o copila pisata. In plus cu Mihaela deja sunteti prieteni buni nu o sa iti faca faze urate si deja e la varsta la care nu mai pune intrebari idioate gen "vrei sex". Mai e putin si vine varsta majoratului si iti garantez ca putine fete frumoase ajung majore virgine.
Dacă Diana îți face fazele astea nu văd de ce ai mai continua relația.
Poate Alin a spus insultele alea probabil când a simțit frică celui pe care l-ai trimis după el.
Eu zic să o alegi pe Mihaela că nu văd ce ai pierde.
Ramai cu Mihaela. Si Dianei spune-i ca tu crezi ca ea se potriveste mai bine cu Alin, k tu crezi ca intre ei mai exista ceva.(parerea mea)..Pa-pa Succes!
Da eu as vrea cu mihaela dar... nu stiu cum sa ma despart fara sa ii spulber sentimentele. ai vreo idee cum as putea sa fac asta? te rog un rasppunss