| Maria0916 a întrebat:

Inainte sa cititi intrebarea, am sa va rog sa nu imi raspundeti urat, sau la misto.Sunt in anul 1, la facultate.M-am indragostit de un coleg,care avea prietena,dupa ce s-a despartit de ea,i-am spus ca il plac, etc.Dar el a zis ca nu e pregatit pentru. o relatie serioasa, din cauza faptului ca sufera dupa fosta lui.Il inteleg, este ceva normal, dar credeti ca pe viitor ar putea fi ceva?

15 răspunsuri:
| PsychologistT a răspuns:

E prea devreme sa se implice iar intr-o relatie serioasa, ii trebuie timp sa se linisteasca, sa-si puna gandurile in ordine.
Daca ii place de tine, poate pe viitor o sa fie ceva intre voi.

| Catte a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa nu fii insistenta. il vei indeparta. Nu-i mai aparta ca il placi in alt mod, decat ca simplu prieten. Sprijina-l. da-i sfaturi in legatura cu relatia esuata. Fii amica intai. Va vedea ca are un sprijin important in tine si ca poate avea incredere.
Nu-l privi insistent ca un soim ce-si urmareste prada. nu vei rezolva nimic asa. happy.

Răspuns utilizator avertizat
| sensualus a răspuns:

Pai e barbat hot sau sufera ca naivu

| Maria0916 explică (pentru felineymar):

Acel punct, nu l-am pus intentionat, si nu cred ca suntem la ora de gramatica ca sa imi evaluezi intrebarea.Acuma toti va luati de cum este scrisa, si nu vb. fara sa cunosti, ca nu sti tu ce liceu am facut, si notele de la bac.Imi pare rau pentru. tine ca doar atat poti...sa critici.O seara frumoasa!

"SORA MEA"...cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altcuiva.

La revedere! Felicitari, m-ai facut sa ma simt prost...laughing)

Invata ce inseamna ironie.

Deja ai jignit prea mult.Hai gata daca te consideri o persoana asa desteapta nu mai comenta si nu mai intra in vb. cu oameni asa "prosti"ca mine.La revedere!

In loc sa comentezi si sa te iei de altii, mai bine ai face ceva mai util cu viata ta.Lasa-ne pe noi astia prosti sa fim prosti si tu inteligenta ta, vb. cu oameni de seama ta.O zi buna.

| iulia_7948 a răspuns:

Daca esti la facultate, ce cauti pe siteul asta sa pui intrebari de pustani de 15 ani? Maturizarea! Pe site-ul asta se intra sa faci misto de pusti.