anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

inca nu suntem impreuna, dar el vrea sa petrecem o noapte impreuna.eu ii zic ca sunt prea mica, am doar 14 ani, imi zice ca daca accept voi fi cu el. daca nu o sa.l poerd.ce trebuie sa fac? sa accept?

19 răspunsuri:
| Nightfall a răspuns:

Absolut nu. Nu fi naiva. Vrea doar sa profite de tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Profita de naivitatea ta de copil de 14 ani sa ti o traga.

| GrecuCristi a răspuns:

Eu zic sa il dai dracu, pentru binele tau. Sunt baiat si procedez la fel, folosesc fetele doar sa ma distrez, deci asculta-ma!

| RAY a răspuns:

Alt pedofil in devenire, sau inmultit de astia in utima vreme, tu esti o copile ce sa cauta ma noaptea cu ala, parinti tai chiar nu le pasa de tine pacat de tine

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU accepta!

Dacă ţine la tine te va AŞTEPTA.

Dacă nu te iubeşte cu adevărat atunci nu va înţelege, dar NU ai nimic de pierdut : chiar poţi "să-i dai papucii"...

Vei găsi un alt băiat care nu te vrea doar pentru sex.

Toate cele bune.

| Fatamuntilor a răspuns:

DEPINDE ce faceti! Daca te vrea pentru sex, REFUZA, fata mea..Baiatul banuesc ca mai mare ca tine.Mai ales ca nici nu va cunoasteti foarte bine.Deci REFUZA ca baieti sunt,, garla''

| Vix999 a răspuns:

Niciodata sa nu crezi asemenea tampenii!
In viata ta! Cineva care te vrea, nu te conditiona.
El te santajeaza acum. Vrea sa isi bata joc de tine.
Atata tot!
Spune-i NU clar si raspicat si spune-i sa se duca sa faca basici in palma si sa te lase in pace!

| Raiiiisa a răspuns:

Doamne ce santajist! Nici nu sunteti impreuna, dar asteapta sa petreci o noapte cu el. Daca nu vrei sa-ti para rau, spune NU!

| pisicutzamik a răspuns:

Nu,el vrea sa profite de tine, lasa-l sa duca invartindu-se! baiati sunt destui

| kiv1990 a răspuns:

Nu trebuie, daca intr-adevar te iubeste o sa astepte, insa daca accepti o sa-ti dea un sut in fund

| Cosmotel a răspuns:

Nu mai incerca sa multumesti oamenii doar ca se la faci pe plac lor. Daca tu nu vrei, nu o face. Spune-i pa si gata. E simplu!

| Generalul a răspuns:

Lasa-l sa cante la alta masa. Un baiat de caracter nu te-ar santaja niciodata asa.

| WildDream a răspuns:

Clar NU! El vrea doar sa faceti sex si atat. Pe urma o sa-ti dea un sut in partea dorsala tongue

| HeiSuntNati a răspuns:

Nu. Vrea doar sa abuzeze se sinceritatea tea... Te va face sa te simti bine cateva zile. si tinand cont ca inca esti mica, iti imaginezi ca nu va fi cu tine toata viata. Mai bine stai cumine. Eu in locul tau as prefera sa pierd un baiat de genul, chiar daca il plac sau il iubesc foarte mult. Dar nu. O sa ai parte de multe nopti frumoase, dar cu sotul tau. Nu face prostii de la varsta asta, nu merita. Sper sa te fi ajutat cu ceva.

| mhfeb a răspuns:

Nu pentru ca daca te ar iubi nu ti ar cere sa te culci cu elwinking

| newname95 a răspuns:

Hmm... Asta este dragoste sau santaj? Oricum atata timpcat nu are sentimente pentru tine o sa te paraseasca. Merita sa iti oferi virginatatea pentru cineva care nu merita?

RASPUNS CLAR. NUUUUUUUU!

| alexander213 a răspuns:

Daca el te iubeste cu adevarat va intelege pentru ca tu esti inca prea mica pentru asa ceva. Daca vrea asa ceva va trebui deabae la varsta de 16-17 ani. ascultai pe toti si gandeste-te bine la ceea ce vei face.

| Mariusib a răspuns:

Cazi in plasa rau, nu te vrea sub nici o forma, te lasa dupa prima noapte, numai pune "botul la prostii".

| margitka a răspuns:

Parerea mea este sa te desparti de el. daca spune ca se va desparti de tine daca nu o faci inseamna ca te vrea numai pentru o noapte iar dupa oricum te va lasa!