Trebuia sa te simti bine
In acel moment a vrut sa vada cum ai reactiona tu ca „iubi" a lui
Vrea „probabil" sa aveti neoapte de vis (doar una hmm... cam putin )
vrea sa duca relatia voastra la un alt nivel
Pai, sunt cam 2 variante. Am vazut ca ai spus ca ai 14 ani, asa ca:
1. daca esti virgina si vrei sa mai fi, nu-i permite prea mult sa-ti bage mana pe sub haine, caci curand vei ceda sau el va fi foarte nerabdator.
2. daca vrei sa faceti dragoste, lasa-l, desi esti cam micuta. iti va mai baga mana pe sub haine, te va dezbt=raca, va urma placutul petting si de la atata excitare veti ajunge la dragoste; dupa care s-ar putea vedem postat pe TPU: "oare am ramas insarcinata, caci trebuia sa-mi vina, si...bla, bla, bla".
Frumoase regii, nu?
A dorit sa se convinga ca esti fata si ca ai ceva natural in sutien, asta pentru a nu avea surprize in viitorul apropiat.
Vrea mai mult de la tine. Daca te simti inconfortabil cand face asta, nu-l mai lasa, sau spune-i ca nu te face sa te simti ok, sau poarta haine pe sub care nu-si poate baga mana
Gandeste-te bine daca esti pregatita sa te culci cu el pentru ca odata facut pasul, daca el nu este "alesul", iti va fi greu...
Ce trebuia sa faci in acel moment? Sa-i bagi limba mai adanc in gura, si o mana sa i-o vari si tu prin zona slitzului, ca tot acolo o sa ajungeti.
Trebuia sa ii dai vreo 2 palme asta daca nu vrei sa coboara si mai jos in viitor.
Înseamnă că-i destul de pervers, nimic mai mult. Reacția ta depinde doar de tine.
Înseamnă că vrea să faceţi niho-niho
Scuze de exprimare, dar părerea mea este că aia vrea
linarkfts întreabă: