Asa is unui baieti daca nu faci sex cu ei sau ii refuzi sunt nesimtiti pana cand cedezi si faci sex cu el deci foloseste tehnica care te loveste la inima. daca nu simti ceva pentru el nu fa o greseala
Dupa parerea mea ar trebui sa vorbesti deschis cu el sa il intrebi ce asteptari are de la tine sa ii spui frumos ca nu esti pregatita pentru o relatie sexuala si ca vrei ceva mai mult de la relatia ta daca o vrea si el nu doar sex si ar fi mai bine sa va cunoasteti sa vezi ce idei are si el sa vezi ce asteptari are de la tine daca vrea doar sex nu merita incearca sa vezi ce iti doresti mai mult pentru tine il vrei pe el sau nu? si gandeste-te ce vrei sa faci tinand cont ca ti doar amik... sper ca te-am ajutat
Pai baiatul probabil s-a simtit cu orgoliul ranit din cauza ca ai refuzat sa intretii relatii sexuale cu el. daca spui ca nici macar nu sunteti impreuna atunci nu ai de ce sa te simti prost. egal daca ai mai avut sau nu alte relatii, nu vad rostul sau motivul pentru care ai vrea sa faci cu el. sigur s-a referit la faptul ca tu l-ai refuzat si de aia a reactionat si el asa. depinde de ceea ce iti doresti tu de la el, insa daca nu iti doresti nimic mai special nu stiu daca comportamentul lui este frumos pentru tine si ar trebui sa il lasi. daca iti doresti ceva de la el atunci vorbeste cu el si incearca sa ii explici de ce nu ai vrut tu si sa vezi de ce se comporta el asa. bafta
Vezi draga mea Aici a fost un joc. Atunci cind ti-a propus sa faceti sex baiatu A incercat (daca merge bine daca nu iar e bine )daca mergea erai o noua persoana pe lista lui din buzunar si cu asta basta Pentru a face sex cu cineva in primul rind trebuie sa simti ceva pentru acea persoana (asta e valabil la fete )iar pentru baieti nu e valabil La ei doar partida conteaza numarul de victime Nu e nici o crima ca nu s-a lasat pupat pe obraz Urmatoarea intilnire nu o mai onora gaseste un anumit pretext Atunci poate ca va realiza ca a gresit Nu trebuie sa te simti jenata mai ales ca nu sinteti impreuna Capu sus si zimbetu pe buze Priveste inainte si trateaza totul cu indiferenta Te pup M24