Daca faci iar tu primul pas nu cred ca nu-i va place dar depinde ce ii vei spune si mai ales cum. Fi romantic si nu prea indraznet si eu cred ca va fi bine
Sincer, acum nu mai cred in vrajeli dintrastea sorry
M`as gandi la un baiat daca mi-ar placea bineinteles si cum vb cu mine cum s`ar purta, dar si cum arata sau in primul rand caracterul lui, sa fie el insusi sa aiba simtul umorului. etc
Hai, bafta la agatat
Si este bine sa te bagi in seama a doua zi, dovedesti ca acel compliment nu a fost spus ca o vorba in vant, asa devine si fata interesata :**
Eu? fata x sigur voi astepta ca u sa ma abordezi iar dar nu stiu daca ma voi gandi la tine toata ziua
Mi se pare super ok ca incepi asa cu :ce ochi frumosi ai etc
Fetelor le plac complimentele de genu`. cel putin mie`mi plac. continua tot asa. Eu daca as fi fata X ti-as zambi a doua zi si as continua sa vorbesc cu tine (avand in vedere ca esti si simpatic)
Cuceresti multe fete daca o tii tot asa, parerea mea
Paiii... mie mi-ar placea. sHI krek m-as gandi toata noaptea l tine daca pna acum nu team obs. Sh mda. s-ar putea ca in a doua zii s te bag si ew in seama si s incepem o mica konversatie
si as incerka s te fac s zambesti. Dar depinde. daca esti dragut nu te voi respinge, daca nu esti s-ar putea s te resping
... noroc Orkm daca esti indragostit :* sper ca ti-am fost d ajutor. Fundiitsa?:*
Buna!
Depinde de la fata la fata. Sunt fete carora li se pare dragut sa le spui ca sunt frumoase...si sunt fele care poate cred ca le ei la misto daca ii faci prea multe complimente.
Eu sunt genul de fata care accepta complimente dar nu pune accent pe ele...
Eu as astepta sa ma abordezi daca as fi fata x.
multa bafta :* pupici
Daca ai fi simpatic deci. cred ca da m`as gandi la tine.
si la felul in care mi-ai spus de par sau etc. si as zice. nu n`are cum sa ma placa.imi fac aluzii degeaba. daca te-as vedea probabil ti-as zambi si te-as astepta pe tine sa ma abordezi.
Pai... daca vorbesti in fiecare zi cu ea si ii arati ca o iubiesti o sa se gandeasca la tine.Aratai ca o placi cu adevarat fii tu insasi mie asa imi plac baieti. Si succes la agatat...ai grija ce agati aaaa si nu uita undita ca fara ea nu poti sa agatzi
Faza cu fata sa te bage in seama mai rar, adica eu nu as baga un baiat inseama doar ca mi-a zis ca am ochi frumosi, as zice "da multumesc, asta stiam" si u ar trebui sa ma bagi inseama.
Buna cred ca fata ar aprecia sa faci tu primul pas daca esti la liceu sau scoala poti sa o abordezi ii spui ca nu ai inteles ceva la mate daca stie ea sa ii explice iar daca nu esti la liceu si nici la fac poti sa abordezi direct sa o ajuti cand are nevoie sa fii prietenul ei in primul rand si pe urma urmeza sa ii castigi increderea iar chestiile alea cu tenul frumos s ochii mi se par vrajeli oricine poate spune asta unei fete nu neaparat un iubit. incearca sa ii castigi increderea intai si o sa vezi ca pe urma totulo sa decurga de la sine fii tu insuti ca pentru cee ce esti tr sa placa nu pentru cee ce nu esti
Eu as astepta ca tot tu sa ma bagi in seama iar daca n.ai face lucrul asta mi.as zice ca am fost doar un moft de al tau si n.are rost sa insist eu...
anonim_4396 întreabă: